Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. John

  Unban ALFA

  Nu https://gobans.fairside.ro/bucuresti/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:528738512&advType=steamid&Submit
 3. Antonio Balog

  Retragere

  Vreau sa ma retrag din functia de admin de pe servere din motive personale, nu Mai am timp, chef si ma enervez prea repede, a fost o experience frumoasa, admini si playeri de super de treaba, o sa Mai intru Putin pe servere(30 minute-1 ora) si nu Mai vreau admin,o sa Mai intru pe TS. Atat am avut de zis, bafta
 4. alfa

  Unban ALFA

  Cum adica 24h,nu e permanent?
 5. GabrielWEEK

  Retragere

  Multumim pentru tot timpul acordat server ului si mult succes in continuare .GabrielWEEK
 6. Antonio Balog

  Retragere

  Vreau sa ma retrag din functia de admin de pe servere din motive personale, nu Mai am timp, chef si ma enervez prea repede, a fost o experience frumoasa, admini si playeri de super de treaba, o sa Mai intru Putin pe servere(30 minute-1 ora) si nu Mai vreau admin,o sa Mai intru pe TS. Atat am avut de zis, bafta
 7. Nick: rup capu la fraieri IP (iptest.ro, adresameaip.ro) :86.127.52.244 Nume steam: rup capu la fraieri SteamID (STEAM_x:x:xxxxx):STEAM_1:1:566726572 Ora si data banului: 26/09/2020 - 13:32 Admin: ZeLLoW 60hz fairside.ro Motiv: multihacking Alte informatii: vr si eu dovada, de precizat: asta e singurul meu cont.
 8. KaufeNN

  Cerere admin Enro

  Pro
 9. Today
 10. Danny17

  Cerere admin Enro

  Pro, de treaba, mai mereu pe sv.
 11. Allex24

  Cerere admin Enro

  Pro
 12. Anakin

  Cerere admin Enro

  pro
 13. Shocker

  Cerere admin Enro

  Nickname pe Server: Enro | fairside.ro Nume: Braha Andrei Varsta:25 Link Profil de Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198892887790/ STEAM ID Numeric (status in consola): STEAM_1:0:466311031 Date contact: Discord : EnroBraga ( #5512 ) Ore jucate pe server: 53 Ai experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): Nu foarte mare dar totul se invata usor , usor . Cont prime?(DA/NU): Da. Rank Competitive: Master Guardian 2 Level Cont Steam: 5 Alte informatii: Like GO.FAIRSIDE.RO
 14. John

  Unban ALFA

  Banul rămâne, mai ai 24h
 15. dawiduku

  Cerere Admin Alex

  Cerere ACCEPTATA! T/c.
 16. Alegerile locale din 2020 vor avea loc duminică, 27 septembrie, iar autoritățile au anunțat programul secțiilor de votare. Prin urmare, românii cu drept de vot vor merge la urme pe data de 27 septembrie pentru a-i alege pe reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene. Alegeri locale 2020, programul secțiilor de votare Programul secțiilor de votare la alegerile locale 2020 anunțat de autorități este următorul: secțiile se vor deschide duminică, 27 septembrie, dimineață, la ora 7.00 si se vor inchide la ora 21.00. Regulile votării la Alegeri locale 2020 Odată ce ați ajuns la secția de votare la care sunteți inscris, trebuie să prezentați actul de identitate operatorului de calculator al secției de votare. După scanarea actului de identitate și validare, trebuie să mergeți la membrii biroului electoral. După semnarea sau înscrierea și semnarea pe lista electorală veți primi buletinele de vot. Înainte de a intra în cabina de vot, asiguraţi-vă că pe buletinul de vot este aplicată ștampila de control a secției de votare. Dacă aceasta lipsește, votul se va anula. În cabina de vot, treuie sa aplicaţi ştampila „VOTAT” pe patratul care corespunde partidului sau candidatului independent dorit, după care îndoiţi buletinul, astfel încât pagina goală care poartă ştampila de control a secției de votare să rămână în afară, iar apoi introduceţi buletinul în urna corespunzătoare. În cazul în care aplicați greșit ștampila, puteți cere un nou buletin de vot, dacă nu a fost introdus în urnă. Primul va fi anulat. La final, înapoiați ștampila și primiţi actul de identitate pe care trebuie să fie aplicată ştampila sau autocolantul cu menţiunea „VOTAT”. Cum afli secția de vot la care ești arondat și adresa acesteia La Alegerile locale 2020 puteți afla secția de votare la care sunteți inscrisi și adresa acesteia de pe registrulelectoral.ro. Este necesară completarea a trei câmpuri: CNP - codul numeric personal Numele de familie Codul de verificare pe care îl vedeți pe site Pentru a vă putea exprima dreptul de vot la Alegerile locale 2020 este important să țineți cont de programul secțiilor de votare, să aveți actul de identitate și să mergeți la secția la care sunteți arondat. Având în vedere situația actuală, accesul în incinta secție este permis doar cu masca de protecție pentru față.
 17. KaufeNN

  Cum arată noua siglă a Craiovei !!

  Clubul lui Mititelu s-a văzut obligat să modifice deja sigla clubului, pe care acum scrie FC Universitatea 1948. Pe 1 iunie, atunci când în acest proces s-a dat o primă sentinţă, patronul Adrian Mititelu a declarat că nu consideră că "U Craiova 1948" ar fi pierdut ceva şi că, de fapt, are de câştigat de pe urma deciziei de la momentul respectiv. Decizia de acum este definitivă și a fost luată de Curtea de Apel București pe 24 septembrie 2020. Decizia Curţii de Apel Bucureşti din 24 septembrie 2020 legată de Craiova lui Adrian Mititelu „Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul online, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge în rest cererea”, se arăta în decizia Tribunalului Bucureşti. Reacţia lui Adrian Mititelu după senţinţa din 1 iunie 2020 a Tribunalului Bucureşti ”Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă am caștigat o primă bătălie în cadrul acestui proces! În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea mărcilor ce au legatură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanță președințială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele : numele Universitatea Craiova numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate sigla/ emblema (leul)
 18. Yesterday
 19. alfa

  Unban ALFA

  Care este motivul banari pentru ca nu vad nimic in demo..?
 20. sNakENdAk1Ng

  Unban ALFA

  Eu ti am dat ban. Demo : https://www1.zippyshare.com/v/UrN3EjR8/file.html
 21. alfa

  Unban ALFA

  Nick: 🅰🅻🅵🅰 IP (www.iptest.ro):- SteamID:STEAM_0:1:528738512 Ora si data banului:26.09.2020-1:10 Admin:- Motiv:-? Dovezi::- Alte informatii:Nimic,nu stiu motiv,ma joc de 2 zile pe server.
 22. Nane

  [Cerere Lucrare]Nane

  Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva): Semnatura Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'): Daca se poate ca textul sa aiba culoarea rosie sau daca gasesti tu o culoare care prinde mai bine m-ar bucura enorm. Render-ul sau stock-ul (obligatoriu):https://imgur.com/a/4gpmVq6 Dimensiunile lucrării: 400x150 Text-ul principal: ~Live it!~Love it!~Ride it!~ Primul text-----[Al doilea text] Miroase a iarba, Nane a fost aici! Text-ul secundar:[FAIRSIDE / FAIRSIDE.RO / SERVER.FAIRSIDE.RO / derivate ale comunitatii. Alte detalii despre lucrare: Textul principal sa fie fix in dreapta si cu o culoare care sa arate super bine si la al doilea text ii gasesti tu un loc(Undeva intr-un coltz). Tot ce ma intereseaza este sa apara motocicleta si textul, fundalul nu prea ma atrage.
 23. John

  unban Magie

  T/C
 24. sNakENdAk1Ng

  Cerere Unban Vali

  Ai primit ban de la fondator. I-am spus despre situatia ta , asemanatoare cu a lui magie si a decis sa iti de-a ban.
 25. HeadHunterMagie

  unban Magie

  eu va dadeam siguranta dar nimeni nu a vrut sa afle cu adevarat :)) si asta nu e contul meu personal,v-am spus care e dar joaca fratimiu pe el :)) eu folosesc conturi de la tovarasi pentru ca ma joc doar de fun.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...