Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. CHANKY ROMANIA

  Retragere DrSs

  cld s a retars night a primit remove ....mihy avea coduri cum facem? si pe tine te doare in carici !! ia zi ???
 3. Alin

  Ban

  Salut pe ce servar ai jucat ?
 4. DrSs

  Retragere DrSs

  Nu știu cine tipa, ei, sau tu, oricum ai dat fail maxim cu serveru, exact la fel ai facut cu toți ownerii și pe toți i ai pierdut în același fel, de la night și cld, pana la mine și mihy, dar asta e, mai bine asa.
 5. cristii.f

  Ban

  Salut . Am jucat ceva ore pe serverul vostru după care m am lăsat o perioada de cs . Când am vrut sa intru iarăși mi a spus ca am ban și sa vizitez site ul. Ce s a întâmplat ? Banul mi a fost dat in perioada in care am mai jucat. Puteți sa îmi dați vreo informație despre acest lucru ?
 6. CHANKY ROMANIA

  Retragere DrSs

  prin a avea gradul de onwer pe server si sa ii lasi pe aia sa tipe nu sa faca caterinca ca eram spec daia ti am si zis ,.,,pe tine te durea in p... ....si zici ca tip la tin pai tip coane ca bag bani in serverul asta ca sa te doar pe tine in carici ! pai nu e asa oricum ai primit remove!! bafta !!
 7. Today
 8. Nick: DrSs Perioada: (de la 3 zile în sus): permanent. Motivul: (optional): Pentru ca mai nou pe server nu mai poți sa stai sa vorbești, sa mai faci o caterinca, trebuie sa joci "tryhard" și sa stai la cheremu celor care joaca la sunet, urmând ca fondatorul sa urle la tine pentru ca nu calmezi niște oameni care au venit sa se relaxeze =))))))))))
 9. DeadlyOF

  cerere admin TDG

  Pro de incurajare
 10. mihaifaraon14

  Cerere Admin-mihaifaraon14

  Nume:Mihai Nickname:mihaifaraon14 Varsta:15 Primele 5 cifre CNP:- 50511 SteamID (STEAM_0:0:433104716): Steam profile:https://steamcommunity.com/profiles/76561198826475160/ Ore in csgo / ore pe server: 1050 Steam level / rank comp:11lvl gold nova 3 Ai citit regulamentul?:da Cum ai ajuns sa joci pe server?:De la prieteni Motivul pentru care doresti admin:Sa ajut serverul cum pot Suneti de acord un conditiile [Da/Nu]:Da
 11. infamous3S-

  [BUCURESTI] BanList infamous3S-

  Nick Admin:infamous3S- Nick Jucator:MMeexx Steam id:STEAM_1:1:591061290 Timp Ban:10.000 Data si Ora Ban:07.03.2021 - 17:40 Motiv:Multi-hack Dovezi:http://www.girlshare.ro/3770020559.8
 12. Developer

  cerere unban( 「10 FPS」✦Peek! )

  rog sa da-ti volumul la maxim sa se auda cum se pun scopurile si cum se trage din partea inamicilor
 13. Developer

  cerere unban( 「10 FPS」✦Peek! )

  faceam check la Squeaky , am facut sholder peek awp ului verificam in colturi era smoke si moly in main si era clar ca trebuie sa verific la boost nu stiu cum sa spun dar daca va uitati dupa ce omor un inamic unu din coechipieri trace in urmatoru daca va uitati atent este doar info dupa ce omor unu un coechipier trage in celalalt inamic eu v-am spus parerea mea legata de demo cred ca ar trebui judecat si dupa rank si ore , adminul ce mi-a facut demo nu mi-a aratat cum am cerut rank u pe compe si orele de unde stiu eu ca baiatu are nova 3 si imi da verdicte pe demo =))))) serios acum voi incet
 14. Alin

  [GO] Promovari/Degradari Admini

  Nume Admin: -DzK fairside.ro Accesul detinut pana acum: Accesul obtinut:Helper Motive: Cerere admin Alte informatii: Mult succes și fii activ! Nume Admin: f10 RAUL fairside.ro Accesul detinut pana acum: Accesul obtinut:Helper Motive: Cerere admin Alte informatii: Mult succes și fii activ!
 15. dawiduku

  cerere unban( 「10 FPS」✦Peek! )

  M-am uitat de vreo 2 ori la video, parerea mea este ca ai folosit 'Wallhack'. Contra unban.
 16. dawiduku

  Cerere lucrare dawid

  Multumesc, am ales! Se poate T/C!
 17. f10 RAUL

  [Bucuresti] Creatii proprii f10 RAUL

  mersi frumos
 18. Miclaush

  cerere unban( 「10 FPS」✦Peek! )

  Da eu i-am dat ban. Dovada:https://www98.zippyshare.com/v/A6DATWcU/file.html
 19. Alin

  [GO] Cerere admin -DzK

  Acceptat accesul primit admin in probe .Timpul este de 10 zile dacă ,ești activ servar ts și forum. Vei primi up pana atunci bafta!
 20. Alin

  Cerere admin f10 RAUL

  Acceptat accesul primit admin in probe durata este de 10 zile dacă ești activ ts forum și servar vei primi up pana atunci bafta!
 21. Alin

  Cerere Slot CristiaN

  Acceptat!
 22. Alin

  [GO] Cerere Admin GumoLy

  Acceptat accesul primit admin in probe durata 10 zile după dacă ești activ ts servar și forum vei primi up pana atunci bafta!
 23. real

  [Bucuresti] Creatii proprii f10 RAUL

  Salut raul Incearca sa faci avatarele 150x250 sau 150x300 si semnaturile 400x200 400x250 Poftim cateva resurse: https://www50.zippyshare.com/v/oG61wzRd/file.html https://www50.zippyshare.com/v/oG61wzRd/file.html keep up the good work, arata bine lucrarile, dar pentru forum ti am spus mai sus rezolutiile in pixeli bineinteles
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Utilizăm Cookies și Tehnologii similare. Continuarea navigării implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. Terms of Use Privacy Policy