Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. ALexandru Ninee

  Cerere nick

  Nick actual : ^_^ALex4andr4u^_^ Nick dorit : ALexandru~w0w~ Motiv: m-am saturat il las pe al meu vechi atât Timp de la ultima cerere : de mult
 4. The_Killer_Timis

  admin helper

  Respins ! T/C.
 5. Last week
 6. Angi

  Cerere Admin Mix si mix2.

  Pro
 7. CartuS

  admin helper

  Contra!
 8. YanGG

  Cerere Super-Moderator

  Cererea ta este luata in vizor si ramane sa fie discutata intre administratorii serverului de TeamSpeack . O sa revin cu un EDIT pentru a-ti spune daca cererea ta a fost acceptata sau nu .
 9. JammaL#

  Cerere Admin Mix si mix2.

  Sunt cu un Pro avem nevoie de admini pe mix
 10. George Daniel

  Cerere Admin Mix si mix2.

  Nick: ^ NoMeRcY ^ aSmoTiQuE. SteamID ( numeric ): STEAM_0:1:423127337 Vârstă: 19. Experiență admin: 1-2 Ani. Timp disponibil zilnic ( perioada de timp în care sunteti online : Cam de la 13:00 - 15:30 si apoi seara de la 21:00 pana pe la 4. Print invite grup steam ( dovada cand ati invitat toți prietenii în grupul comunitatii : -----. Ați citit regulamentul ? ( Da / Nu : Da.
 11. Stetco117

  Cerere Super-Moderator

  Nume real:Andrei Nickname:Stetco117 UniqueID:EZiNtWnAuG9XG8QKcMqBmXBIyJs= Varsta:20 Acces actual:Moderator Acces dorit:Super-Moderator Date contact:Facebook:Andrei Lapusoiu Regulament citit (DA/NU): Da, FAIRSIDE Romania - TeamSpeak 3 Access; Vechime pe comunitate/TS3:3 luni Informatii suplimentare:Nu
 12. sNk

  Cerere unban Ionut

  Se pare ca a fost rezolvata problema,daca se mai intampla probleme de acest fel sa anunti administratia teamspeak-ului Ts.FairSide.Ro Topic Inchis.
 13. Dupa cum scrie și în titlu Sămbata va avea loc o ședință STAFF . ---> Prezență Obligatorie ( cei ce nu pot fi prezenți , sunt rugați să îmi trimită un mesaj în privat ) ---> Ședința este condusă de catre HKS Se v-a discuta despre # Probleme legate de Serverul de TeamSpeack3 TS.FAIRSIDE.RO # Probleme legate de Comunitatea FAIRSIDE.RO # Reconstituirea topicului Personal TS3 de la categoria Personal TeamSpeack .
 14. Jikeeeeee

  admin helper

  contra. pur si simplu nu mi se pare ca esti pregatit pentru admin !
 15. ALexandru Ninee

  admin helper

  contra imi pare rău nu esti pregătit sa ai accesele pe sv nostru mai întâi învață comenzile și sa fii ascultător
 16. YanGG

  Cerere unban Ionut

  Daca ai intrat pe datele mobile atunci poti intra de pe PC . Trimite-mi IP-ul si UID-ul tau in privat pentru ca sa ne fie mai usor in dezlegarea problemei tale .
 17. Predator

  admin helper

  Nick in joc :predator Varsta :13 STEAM:ID-ul numeric: Ore jucate (minim 20h) :sunt vechi am destule Cuvantul cheie (il gasiti in regulament admini) :da an citit dar nam inteles nimic Steam On/Off :on Experienta in AMX (incepator,mediu,avansat) : mediu Prezenta TS3 (Da/Nu) :nu Poti ajuta serverul cu un boost de 1E/luna? (Da/Nu):poate daca primesc helper Am luat la cunostinta prevederile din Regulament (Da/Nu) :da
 18. ionutmarian

  Cerere unban Ionut

  Eu am intrat pe datele mobile.
 19. Andrei Muresan

  Cerere unban Ionut

  Asta e ban dat lui edith nu tie. Daca ai ip dinamic, poate ai nimerit ip-ul ei, daca ai ip static, inseamna ca incerci sa ii scoti ei banul din diferite motive. Ip-ul tau se poate verifica, si o sa iti raspunda un admin curand.
 20. ionutmarian

  Cerere unban Ionut

  https://imgur.com/gallery/6jt7ksw
 1. Load more activity

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și reprezintă o Comunitate de Jocuri Online. Avem o viziune diferită și unică asupra lumii Internetului și colaborăm cu dezvoltatori web și programatori, nu doar cu simpatizanți ai jocurilor FPS. Echipa Administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×