Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat   

 1. Azi
 2. Cei de la Rockstar Games ar putea avea ambitii imense pentru GTA 6, harta jocului urmand sa acopere Statele Unite ale Americii! Intreaga tara! Jocul este deja in faza de dezvoltare si va fi mai mare decat GTA 5 - este insa posibil sa acopere in intregime SUA? Jocul ar urma sa fie lansat in 2020, Rockstar avand 5 ani la dispozitie pentru a duce seria la un alt nivel. Insa daca informatia este adevarata, 5 ani de zile nu reprezinta prea mult timp pentru a recrea intreaga harta a Statelor Unite. Totul este insa la stadiul de zvon, fiind mai probabil ca GTA 6 sa includa mai multe orase mari din SUA, nu numai un oras. Sursa: yoda.ro În 2020 va fi deja prea târziu. Cu siguranță vor apărea jocuri mult mai sofisticate și "atrăgătoare" decât Grand Theft Auto VI. Nu știu de ce, dar am impresia că va fi un eșec total, și nu cred că cei de la Rockstar games vor mai putea repara această greșeală, părerea mea.
 3. Îţi adaugi numărul de telefon la cont şi apoi schimbi parola. Vei primi 400 gold. Succes.
 4. Stapana lui frumoasa
 5. Ieri
 6. PROPUNERE ACCEPTATA. VOM DISCUTA SI VOM LUA O DECIZIE, IN PRINCIPIU IDEEA ESTE BUNA TOPIC CLOSED.
 7. Nick ul dvs. : OCB## - Ce propunere aveti pentru noi? : Ar fi foarte frumos daca s-ar face un art zone adica o zona in care posteaza designeri si acolo putem face cereri pentru avatare am eu un prieten care se pricepe foarte bine - Cu ce credeti, ca va ajuta aceasta propunere server ul CS.FAIRSIDE.RO? : Ar atrage mai multa lume ! Daca se va admite aceasta propunere la fiecare avatar facut sa fie scris CS.FAIRSIDE.RO ca sa nu facem avatare pentru alte comunitati ! Va multumesc.
 8. Nume: Ip: Motiv: Dovada: IMPORTANT: Numele topicurilor vor fi [CS] - Banlist: Nume Admin Dovezile la banurile permanente nu se pun cu copy/paste! Se acceptă doar screenshot / snapshot... altfel veţi fi sanctionaţi !
 9. ACCEPTAT. /T.C
 10. Nume: Ip: Motiv: Dovada:
 11. Good job,Fitza !
 12. Model de cerere: Nick: OCB## Primele 5 cifre din CNP: 50008 Skype: darius_hd9 STEAM ID: STEAM_0:0:204811776 http://steamcommunity.com/profiles/76561198369889280/ Foloseti Whatsapp pe telefon?: Nu Varsta: 16 Experienta admin (timp): 2/3 ani Admin de (noapte/zi): amandoua ! Cuvantul cheie regulament: ******** Ore jucate pe sv : - Ai putea ajuta server ul din punct de vedere financiar ? : Da !
 13. As fi de acord dar cativa playerii nu stiu ce e ala wg asa ii invatam noi si o sa se descurce
 14. joc

  Gaina 39 a murit din cauza ca a fost nebuna
 15. Frumoase bv fitza
 16. Canta destul de ok . Din cate stiu in Noua Zeelanda se vorbeste engleza , se vede ca stapaneste engleza , canta clar , are flow , doar ca ,la fel ca la noi in tara , este greu sa te promovezi de unul singur , muzica trebuie sa transmita ceva , iar daca nu transmite e greu sa fi ascultat.
 17. important

  OMAGAD Insfarsit am putut vota! Votat 2
 18. Stiu ca nu are nici o treaba cu sv , dar acum 30 de minute a intrat un tip pe ts , omu talentat, si ne-a dedicat cateva melodii (rap ) , si ma gandeam sa va arat cam ce a cantat (decat 1 melodie am reusit sa inregistrez) . Ma gandeam poate il ajutam si pe el cu un subscribe etc ( Nu am nici o treaba cu omul , spunea ca e din Noua Zeelanda , si a intrat random...nustiu daca o sa mai intre etc ... i-am zis sa ii dea o dedicatie si lui Cosmin ) . Are un flow destul de fain . http://www63.zippyshare.com/v/qHhPQ4ze/file.html Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCGgXtv_PPFDUk_w1SI0_nVA Steam profile : http://steamcommunity.com/profiles/76561198085969450/
 19. Primita de la
 20. Bagajul 👍🏼 Ce ai face daca ai mai avea 24h de trait?
 21. afterthesmarty Nick: didi ^.^ 🤔
 22. Superbe!✌
 23. joc

  Găina cu numărul 38 a murit deoarece s-a uitat prea mult la soare :)).
 24. Faine! ^^
 1. Încarcă mai multă activitate