Jump to content

Zona utilizatorilor

Aceasta sectiune este dedicata exclusiv dezvoltarii comunitatii si include diverse proiecte, concursuri si competitii.

Forums

 1. Prezinta-te!

  Aceasta sectiune este dedicata noilor utilizatori!

  3,224
  posts
 2. Recrutare Utilizatori   (76 visits to this link)

  Sectiune dedicata candidatilor pentru functiile administrative care se ofera pe baza de principii meritocrate.

 3. Lista neagra

  Publicam lista persoanelor care au avut interactiuni cu FAIRSIDE Romania.

  Redam de asemenea o lista cu siteuri web care folosesc modalitatea Scam pentru a induce in eroare utilizatorii

  Listam comunitati de jocuri online din Romania (inclusiv comunitati de CS) care sunt conduse de persoane neserioase.

  15
  posts

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×