Jump to content

Gaming

Locul special destinat discuțiilor despre cele mai populare jocuri multiplayer.

Forums

 1. Ajutor Gaming

  Dacă ați întâlnit vreo problemă în joc, la un server dedicat sau aveți vreo întrebare despre orice tip de joc, deschideți un topic în această secțiune.

  • No posts here yet
 2. Ştiri Gaming

  Știrea este un gen publicistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă.

  3
  posts
 3. Review-uri

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi jocuri cu cerințele minime necesare. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de gaming.

  3
  posts
 4. Counter-Strike 1.6

  Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe.

  286
  posts
 5. Counter-Strike : Source

  Counter-Strike: Source (oficial abreviat CSS) este un joc video de tip First-Person Shooter (FPS) creat de către Valve Corporation. Acesta este o versiune nouă a jocului Counter-Strike folosind motorul grafic Source.

  • No posts here yet
 6. Counter-Strike : GO

  Counter-Strike: Global Offensive vine să dezvolte meciurile antrenante pe echipe ce au debutat în urmă cu 12 ani.

  21
  posts
 7. San Andreas : MultiPlayer

  Grand Theft Auto: San Andreas (cunoscut și sub numele de GTA: SA) este un joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Rockstar North.

  12
  posts
 8. League of Legends

  League of Legends (română Liga Legendelor) este un joc video online de tip Multiplayer online battle arena (MOBA) dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS.

  27
  posts
 9. Dota 2

  Dota 2 is a free-to-play multiplayer online battle arena (MOBA) video game developed and published by Valve Corporation.

  • No posts here yet
×
×
 • Create New...