Jump to content

General

Forums

 1. International forums | ENGLISH

  If you speak other language than romanian, this is your premium area!

  45
  posts
 2. Diverse

  Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

  2,080
  posts
 3. Sectorul IT & Gaming

  Sectiune dedicata in intregime sectorului IT si jocurilor online.

  1,902
  posts
 4. Market

  Vrei să cumperi, vinzi sau să schimbi un produs? Aici este locul potrivit pentru a-ţi face oferta/cererea cunoscută.

  227
  posts
 5. Arhiva

  Toate subiectele inutile, care au conținut neadecvat și care nu respectă regulamentul forumului.

  38,065
  posts

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și reprezintă o Comunitate de Jocuri Online. Avem o viziune diferită și unică asupra lumii Internetului și colaborăm cu dezvoltatori web și programatori, nu doar cu simpatizanți ai jocurilor FPS. Echipa Administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×