Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/14/2018 in all areas

 1. 3 points
  inv!sible

  Prezentare Ciprian

  Nume & Prenume:Ciprian Afedoaei Nickname:inv!sible dupa cum a ramas :)) Varsta:15 Locatie:Athone Ireland Jocuri preferate:Cs 1.6 , PUBG. Ocupatie:Bucatar O scurta descriere despre dvs.: Dragi prieteni / dusmani :)), dupa cum ma stiti unii dintre voi , eu ma numesc Ciprian, locuiesc in Irlanda si lucrez intr-un restaurant ca bucatar. Nu aveti idee cat de fericit sunt ca am revenit printre voi iarasi dupa atata timp. Am fost foarte ocupat cu munca + examene la scoala si nu am mai ctivat pe site. Vara asta doresc sa imi achizitionez un PC de gaming si sa-mi deschid un nou canal pe youtube. Am administrat aceasta comunitate insa din unele motive am fost suspendat din functie si doresc sa-mi cer scuze daca am suparat pe cineva. Eu va multumesc tuturor celor care ati mai ramas prin jur si sa auzim de bine! De unde ai aflat de www.fairside.ro ?:Imi vine sa plang cand imi amintesc cum am aflat de aceasta comunitate, off ce amintiri. Server preferat ( doar din comunitatea fairside ):Serverele detinute de Hur1kane.
 2. 1 point
  HKS

  Prezentare Ciprian

  Salut Ciprian! Bine ai revenit!
 3. 1 point
  Adrian Orban 222

  Cerere slot The^Suspect

  Numele in joc :The^Suspect Ore jucate:(minim 10 ore):6.7 nu am suficient dar le fac Steam On/Off :Off Cuvantul cheie (il gasiti in regulament Jucatori) :Da am citit dar nu am înțeles nimi c Cu ce poti ajuta serverul CS.Fairside.Ro? : Donații,activitate,Multi playeri
 4. 1 point
  The_Killer_Timis

  Cerere slot The^Suspect

  Acceptat! PM cu nick și pass!
 5. 1 point
  HuR1KaNe

  [CS] Voteaza serverul zilnic

  votat 3
 6. 1 point
  HuR1KaNe

  Cerere DNS server

  Numele detinatorului : HuR1KaNe IP Server : 89.34.25.113:27015 Link GT : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.113:27015/ DNS-ul dorit : TM.FAIRSIDE.RO Numele jocului : Cs 1.6 Numarul sloturilor : 24 Firma de hosting : Hzone subcategoriile la forum sa fie la fel ca la Sectiunea Clasic - CS mai multe detalii in privat. merci fain:)
 7. 1 point
  GAMECORE

  Cerere DNS server

  Cerere solutionata! Moderator adaugat pe sectiunea CSGO DNS activ: CSGO.FAIRSIDE.RO Quick URL address: www.fairside.ro/csgo/
 8. 1 point
  Root Kongo

  Cerere UNBAN BogdanHACKED

  Nick: BogdanHACKED Nick-ul inculpatului: Elena Detalii: Am luat ban , din cauza lui Extazzy ca cica am injurat tot staful ts. Vreau sa ma reintrorc aici. Dovada (obligatorie): https://imgur.com/a/DXEVXbG Motiv: Am luat ban , din cauza lui Extazzy ca cica am injurat tot staful ts. Vreau sa ma reintrorc aici.
 9. 1 point
  YanGG

  [Prezentare] WEiSMVNN

  Welcome ! Daca esti jucator de LOL , inseamna ca o sa fim prieteni foare buni :))
 10. 1 point
  Dubstep#

  [PlayList] Dubstep#

  No sleep...run so deep // I see fire in YouR EyeS. // ✨ ♥️

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×