Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

GAMECORE

Forum Leaders
 • Content count

  740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

GAMECORE last won the day on May 15

GAMECORE had the most liked content!

About GAMECORE

 • Rank
  Asistenta Forum & TS3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Favorite server
  RESPAWN.FAIRSIDE.RO
 • Website URL
  https://www.fairside.ro

Recent Profile Visitors

2,420 profile views
 1. 25 mai 2017: - Optimizare baza de date forum pentru o mai buna procesare a datelor , prin utilizarea resurselor in cel mai eficient mod posibil. - Forumul a fost imbunatatit si revizuit integral. Ce am facut mai exact? Am redus timpul de raspuns la accesarea oricarei pagini din patchul /forum/ . ( lower response time ). Va sugerez o curatare a informatiilor si a fisierelor de tip 'cookies' si 'cache' din browser, pentru actualizarea modificarilor facute in mesajul precedent.
 2. Intra aici : http://steamcommunity.com/market/ - ai acolo informatii despre durata restrictiei. Dar nu cred ca il ai tu blocat, poate Roby il are. Spune-i lui sa intre pe acea adresa.
 3. Serverul XTR.FAIRSIDE.RO s-a redeschis. -> Categoria serverului este aici: https://www.fairside.ro/forum/forum/1502-clasic-xtr/ 89.34.25.70:27015
 4. Pune sursele aici sau printr-un mesaj privat + fisierele cu extensie .ini si se rezolva .
 5. Depinde ce inseamna si ce implica aceasta 'configurare' pentru tine. Spune-ne ce ai nevoie ca sa stim cu ce te putem ajuta la partea de suport tehnic. Pentru orice problema, nu ezita sa imi trimiti un mesaj privat.
 6. Da, sunt mai multe platforme. Dar fii sigur ca phpbb nu are ce sa caute pe un blog, la fel si IPS. Dupa cum am scris mai sus, iti recomand wordpress ( una dintre cele mai utilizate la momentul actual , iar indexarea oferita de google se face minunat, spre deosebire de alte platforme, mai ales daca vei avea si certificat SSL ) .
 7. Salut! Cateva informatii : http://www.wpbeginner.com/start-a-wordpress-blog/ Ai nevoie de o tema pentru site, aceasta fiind responsive, exact ca si forumul nostru. Da, sunt de ajuns 5 GB , baza de date ocupa cativa MB, nu-ti face griji. Probabil in cativa ani de zile , dupa sute sau zeci de mii de mesaj pe blog , vei trece de 100 MB. Baza de date a forumului nostru are in jur de 160 de MB ( iar fisierele din forum in jur de 55 de MB ) , iar noi avem 14,395 de subiecte, 46,195 postari si 16,509 de membri. Deci mai multe decat poti face tu in cativa ani buni de postat pe blog. Nu, nu trebuie sa platesti nicio taxa. Pentru gazduirea web iti recomand www.fairweb.ro , care ofera totul in cloud + protectie anti-ddos, spre deosebire de toate firmele de pe piata romaneasca care ofera gazduire de tip 'shared' ( unde iti pica si site-ul la mai mult de 50 de vizitatori sau la cel mai mic atac, ceea ce nu vei dori sa se intample ). Daca ai nevoie de ajutor la instalarea platformei ( indiferent ca folosesti wordpress sau nu ) , ma poti anunta si iti voi oferi suportul necesar. De asemenea, iti pot oferi si ajutor pentru configurare , optimizare SEO si protectie contra persoanelor care pot afecta securitatea siteului tau. P.S.: Wordpress e foarte bine indexat de google. Informeaza-te mai bine cu privire la acest aspect si ia o decizie asupra scriptului pe care il vei instala si pe care vei lucra.
 8. Ti-am scos eu banul. - https://www.fairside.ro/forum/topic/17086-cerere-unban-now/ Se pare ca il aveai pe steamid, nu pe ip. Subiect blocat.
 9. Serverul XTR s-a inchis, asa ca subiectul a fost mutat la discutii generale - off-topic.
 10. Subiect actualizat.
 11. Utilizatorului Silviu i s-a revocat accesul de moderator. Motivele acestei decizii sunt: - Inactivitate pe forum si pe serverul de TS3. - A fost reprimit in echipa fairside , comunicandu-ne ca activitatea sa va reveni la normal , insa nu s-a ocupat intocmai de sectiunea pe care o modera. Ultima lui postare este facuta in data de 21 aprilie si figureaza sub numele de "Addons respawn outstanding".
 12. Caut persoane care se pot ocupa de serverul ZM.FAIRSIDE.RO. Ofer chiar si gradul maxim, daca va implicati indeajuns de mult. Acces la panoul de control sau la FTP nu se ofera, deoarece firma de gazduire a serverului nu dispune de functia 'subuser' . Daca solicitati si alte informatii, puteti posta in acest subiect sau imi puteti trimite un mesaj privat.
 13. Serverul de teamspeak3 va fi oprit astazi. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
 14. Caut persoane care se pot ocupa de serverul ZM.FAIRSIDE.RO.

 15. Thank you !