Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Cosminel

Moderators
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cosminel last won the day on April 19

Cosminel had the most liked content!

1 Follower

About Cosminel

 • Rank
  Manager NORD
 • Birthday 08/09/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wonderland
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Interests
  https://www.youtube.com/watch?v=2vR694gHEYE
 • Favorite server
  NORD.FAIRSIDE.RO

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. Asta-mi place.
 2. Inafara de prima poza (care e dintr-un mix) restul sunt ok. Am sa-ti scot ban-ul. @FantA. ce s-a intamplat? A intarziat cu pozele?
 3. Panther te comporti de parca nu ai primi o jucarie. Ai o sotie acasa, deci te invit sa ai grija de ea in continuare. Kennys la fel, degeaba incerci sa pari "mare", nu impui prin amx_kick/ban sau prin faptul ca ai un access. P.S: Contra - argumentul nu e necitirea regulamentului, deloc, chiar am dat PRO la oameni ce nu au citit nici macar sectiunea unde e topic-ul cu reguli. Motivul meu tine de continuarea discutiei bazandu-va pe motive puerile si nefolosirea unei gandiri MATURE, ce se presupune ca exista atunci cand faci o cerere de admin.
 4. Ok, ok, ok, kids am sa vin diseara cu mai multe detalii. In principiu Kennys te rog sa te opresti aici, Panther la fel si tu. Daca aveti ceva de impartit, o faceti in privat si nu pe serverul NORD! Serverul nu e un loc de joaca intre admini si playeri ce au coaiele mari. Ca sa va dau un exemplu de maturitate din care sa invatati amandoi: Joc mix cu Ownage, ownage da drop (admin fiind) eu il banez permanent pentru ca da drop a 12341421-a oara, face un post pe forum cu si despre mine in care comenteaza Sunete, eu vin dau reply si fiecare isi exprima parerea POLITICOS! Dupa 2 saptamani ne intalnim pe server-ul de mix, amandoi admini, jucam, ne salutam, ne intelegem, ne zicem la revedere fara resentimente. Acestea fiind spuse, nu credeti ca e momentul sa aplicati aceiasi chestie si sa continuati sa fiti playeri ok? P.S: Kennys nu-mi pasa de divergentele voastre si de faptul ca a zis Panther ca suntem incompetentie etc. (o sa ma interesez sa aflu adevarul), dar nu procedezi asa. DELOC! Iti inteleg suparerea si am fost in cazul tau si procedand ca tine tot mie nu mi-a fost deloc ok. P.P.S: Panther nu-mi pasa de cererea ta de admin si-ti respect parerea fata de noi, e a ta sper sa o schimbam pe viitor, dar nici sa-mi faci adminul nesimtit si incompetent nu accept. De ce ? Pentru ca eu i-am dat accesul, deci practic ma faci si pe mine la fel, ceea ce nu e fain. In acelasi timp iti inteleg suparerea, am fost in situatia ta. P.P.S: Kenko o sa aplice niste -2 / -3 probabil si o sa ne calmam.
 5. Atatea .dll-uri de zici ca-i shaorma cu de toate cs-ul tau.
 6. Ami, confirmarea ta ?
 7. Acum va si cunoasteti, Cosmin, tu iar te tii de prostii in timpul liber? :))
 8. NORD-ul se mareste tot mai mult. Merci frumos ca ne-ai ales, te asteptam si cu o cerere de slot cand ai orele necesare si cine stie poate chiar vei face parte din staff.
 9. Eu nu inteleg de ce pe unii dintre voi va intereseaza daca e baiat sau fata, daca are penis sau vagin, daca are sani sau doar sfarcurile tari etc. Nu e ca si cum pe TS e Tinder si aveti posibilitatea sa faceti sex dupa 20 de minute de discutii. Ar fi cazul sa incetati cu prostiile astea, discutiile inutile despre cine ce e si mai ales cu genul asta de cereri pe motiv ca "incurc lumea". Daca incurcai lumea, crede-ma ca FTP-ul cat si gradele lui KenKo si HKS te zburau de pe server. Subiectele astea, incendiare de tipul Kanal D, ma fac sa realizez ca am o gramada de rabdare. P.S: Contra!
 10. Vezi ca nu pot ajunge la ora 8 la sedinta. O sa fiu plecat din oras si ajung pe la 11 seara acasa.

  1. KenKo*sTyLLe

   KenKo*sTyLLe

   Nui problema....oricum te ubesck :x

 11. Baiat sau fata?
 12. Acum nu trebuie sa reactionati asa :), banul a fost dat de mine pe simplul motiv de drop. Ownage nu e prima data cand dai drop si eu sunt pe server si inchid ochii pentru ca "hai sa nu fie scandal", dar in seara aia chiar ne adunasem sa ne relaxam, sa ne mai destindem si dintr-o data drop. Daca vezi ca pierzi la mix, poti astepta sa se termin tot meciul si apoi iti ceri scuze si iesi elegant. Nu ti-am dat ban in timpul meciului, dadusei drop, si dupa 2 runde in care te-am asteptat crezand ca te intorci, atunci ti-am dat permanent. Degeaba te superi :), ma gandeam ca exista o sansa sa ma intelegi la randul tau, pentru ca amandoi stim cat de frustrant este atunci cand iti iese un om si nu ai de unde sa mai aduci unul nou. Plus, nu cred ca e momentul sa zicem "EU ADUC MAI MULTI OAMENI CA TINE, DECI EU SUNT MAI CU MOT". Fiind intr-o comunitate in care se promoveaza partea de "FAIR", cred ca ar fi FAIR sa nu aduci astfel de argumente la inaintare. P.S: Incapeti* vedeti* faceti* P.P.S: Eu nu am o problema cu nimeni, nici macar cu ncsfsuntN1 pe care l-am banat dupa ce a luat-o pe campie intr-un acces de impulsivitate. In rest pwp la voi!
 13. Dupa ce se clarifica lucrurile aici, daca apare Kinder si ofera vreo explicatie, vom scoate si banul.
 14. eu diseara nu intru pe server din 2 motive: 1. O sa fie discutii daca se lasa cu -1 2. O sa fie si mai multe discutii daca chiar se da -2 In rest, ma gasiti pe Steam.
 15. E baiat bun, mereu cand intru pe TS imi zice tot ceea ce a facut, chiar si tampeniile. Eu zic ca e ok sa-i punem inapoi gradul anterior. Kenko / Cosmin ?