Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

$*Rafy-Austriacu*$

Manager Server
 • Content count

  763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

$*Rafy-Austriacu*$ last won the day on May 22

$*Rafy-Austriacu*$ had the most liked content!

About $*Rafy-Austriacu*$

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Favorite server
  RESPAWN.FAIRSIDE.RO

Recent Profile Visitors

2,030 profile views
 1. Ai primit UNBAN !
 2. Salut, ai fost banat pentru ca nu ai facut Wargod test, urmeaza pasii in acest Tutorial si dupa sa ne dai linkul mai jos :
 3. Acceptat ! Contacteazama AICI !
 4. Nick: RedMan Grad vechi: Co-Owner Grad nou: Owner Motiv: Activitate Server / Forum / Teamspeak / Donatie
 5. Salut , ai fost banat de Cosmin, care nu are demo din pacate, ai primit UNBAN !
 6. Salut, 1.Avem Boost de la Setmaster singura Firma din Romania care baga 80% playeri cu ping mic. 2.Avem cel mai bun Host din Romania (Krond) 3.Nu vad rostul acestui Plugin, playerii care au ping mare, lor le merge greu, nu tie! Mai astept si alte pareri din partea colegiilor!
 7. Salutare tututor, dupa cum am vazut, din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu PINGUL mare in CS 1.6 in timpul jocului, am cautat pe net un Tutorial si am gasit unul care ma ajutat si pe mine sa scap de PING mare. Foarte multi dintre voi folositi Windows7. Dar si foarte multi dintre voi jucati Counter-Strike 1.6. Cei cu sistemele mai noi nu au probleme, insa cei cu sistemele mai vechi, care “trag” de Windows 7 au o problema cu jocul Counter-Strike. (Va recomand pasii nr. 3 si nr. 4) Pasul nr. 1: - un prim pas in optimizarea Windows 7 pentru cs 1.6 este urmatorul: -scoatem efectele vizuale pentru desktop, efecte aero(absolut tot) Pasul nr. 2: - un al 2 lea pas pentru a scapa de lag in CS 1.6 windows 7 este prioritea in lista de programe in Windows, mai precis, in Task Manager(CTRL+ALT+DEL apasate simultan) Nu uitati ca hl.exe este jocul in sine, iar steam.exe este programul prin care este distribuit cs 1.6. O chestie foarte importanta la Windows 7, faceti constant update la driverele de la placa video de pe site-urile oficiale! De multe ori sacadarile, lagul si toate problemele se trag de acolo. Daca vreti ca un program sa faca optimizarea Windowsului, puteti folosi TuneUp Utilities sau Windows7Manager. Amandoua programele sunt la fel de bune. Dar totusi, s-ar putea sa aveti probleme si cu conexiunea serverului. Cel mai bine este sa facem o verificare de ruta si ping catre server. intram in start=>run=>cmd scriem in cmd tracert ipserver si asteptam rezultatul. Daca rezultatul este ceva de genul nu aveti probleme cu internetul. Pasul nr. 3: Daca niciunul dintre cele de mai sus nu merg, va recomand urmatoarea: Va duceti la start cautati run scrieti in run: regedit . Deschidem regedit apoi cautam calea: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile Acolo vom gasi Networkthrottlingindex pe care il deschidem si punem valoarea FFFFFFFF si bifam hex(hexadecimal). Dam ok si apoi dam restart la Windows. Pasul nr. 4: Daca nici aceasta varianta nu v-a fost de ajutor, mai avem o varianta, tot prin modificare de registre. Intram in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ cautam DependOnService, dam dublu click si eliminam MMCSS din lista, exact ca in poza de mai jos. Sper sa va ajute acest Tutorial! Cu Stima ! Staff-ul RESPAWN !