Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Neverwind

Power Member
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Neverwind

 • Rank
  Führer
 • Birthday 09/20/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bârlad
 • Country

Other information

 • Steam user
  No
 • Favorite server
  - - -

Contact Methods

 • Yahoo
  serbanoiu5@yahoo.com

Recent Profile Visitors

73 profile views
 1. Nick: blackmagic~ FB: http://facebook.com/serbanoiu5 ID Steam: Momentan nu sunt in posesia unui steam Vârsta: 15, in septembrie anul ăsta 16 Experienţă admin (timp): Având in vedere că joc de 5 ani CS şi am fost admin pe orice server pe care am jucat pentru o perioadă mai lungă de timp, pot spune că am 3 ani experienţă Admin de noapte/zi: De amândouă, depinde de timpul pe care il am din cauza şcolii dar pot activa pentru cel puţin 3 ore zilnic De ce vrei acces?: Am intrat azi pe server şi am văzut foarte mulţi codaţi şi niciun admin Ai citit regulamentul?: Da Ore jucate pe server (link cu orele dumneavoastră): Momentan nu am ore jucate, dar voi face Mulţumesc anticipat!
 2. M-am inspirat din actualul banner al forumului, am incercat ceva simplu dar am incercat să il fac mai elegant
 3. http://i.imgur.com/ZCa9m5y.png http://i.imgur.com/kPrFTKa.png Singurele modificări aduse e schimbare font-urilor de la textul principal cât şi cel secundar in altele mai elegante, zic eu. Sper să vă placă!
 4. Regulament: Nu aveţi voie să faceţi mai mult de 3 postări pe zi Nu faceţi post-hunt sau off-topic, se sancţionează cu avertisment scris(la prima abatare) şi cu warn(la a 2-a abatere) Folosiţi un limbaj cât mai adecvat Trataţi cu respect toţi utilizatorii, în caz contrar veţi fi sancţionaţi cu avertisment scris(la prima abatere) şi cu warn(la a 2-a abatere) După 5 zile de când sunt deschise topicurile cu cărţi, moderatorul acestei secţiuni va închide postarea Model: Numele: Data lansării: Genul: Episoade: O scurtă descriere: Link: Nerespectarea regulilor va aduce prima dată la un avertisment scris iar după la warn. Mulţumesc pentru inţelegere!
 5. Regulament: Nu aveţi voie să faceţi mai mult de 3 postări pe zi Nu faceţi post-hunt sau off-topic, se sancţionează cu avertisment scris(la prima abatare) şi cu warn(la a 2-a abatere) Folosiţi un limbaj cât mai adecvat Trataţi cu respect toţi utilizatorii, în caz contrar veţi fi sancţionaţi cu avertisment scris(la prima abatere) şi cu warn(la a 2-a abatere) După 5 zile de când sunt deschise topicurile cu cărţi, moderatorul acestei secţiuni va închide postarea Model: Nume film: Regizor: Actori principali: Gen: Data lansării: Trailer: Nerespectarea regulilor va aduce prima dată la un avertisment scris iar după la warn. Mulţumesc pentru inţelegere!
 6. Regulament: Nu aveti voie sa faceti mai mult de 3 postari pe zi Nu faceTi post-hunt sau off-topic, se sanctioneazacu avertisment scris(la prima abatare) si cu warn(la a 2-a abatere) Folositi un limbaj cat mai adecvat Tratat cu respect toti utilizatorii, ian caz contrar veti fi sanctionati cu avertisment scris(la prima abatere) si cu warn(la a 2-a abatere) Dupa 5 zile de cand sunt deschise topicurile cu carti, moderatorul acestei sectiuni va inchide postarea Model: Nume serial: Actori principali: Numar de episoade: Descriere scurta: Pagina IMDB: Trailer: Parere personala: Nerespectarea regulilor va aduce prima data la un avertisment scris iar dupa la warn. Multumesc pentru intelegere!
 7. Regulament: Nu aveti voie sa faceti mai mult de 3 postari pe zi Nu faceti post-hunt sau off-topic, se sanctioneaza cu avertisment scris(la prima abatare) si cu warn(la a 2-a abatere) Folositi un limbaj cat mai adecvat Tratati cu respect toti utilizatorii, in caz contrar veti fi sanctionati cu avertisment scris(la prima abatere) si cu warn(la a 2-a abatere) Dupa 5 zile de cand sunt deschise topicurile cu carti, moderatorul acestei secTiuni va inchide postarea Model: Numele cartii: Autor: Genul: Scurta povestire: Citeste online(link): Nerespectarea regulilor va aduce prima data la un avertisment scris iar dupa la warn. Multumesc pentru intelegere!
 8. Deoarece nu sunt multe criterii după care să postaţi, regulile vor fi simple: Nu postaţi mai mult de 5 ori pe zi Evitaţi să postaţi melodii ce conţin imagini obscene Fiecare post trebuie să conţină o singură melodie Deschideţi un playlist, nu postaţi câte un topic diferit pentru fiecare melodie Model: "[PLAYLIST] Nume" Nerespectarea regulilor va aduce prima dată la un avertisment scris iar după la warn. Mulţumesc pentru inţelegere!
 9. Cu plăcere Rezolvat, topic închis.
 10. Am uitat să precizez, mă voi ocupa in continuare şi de secţiunea Grafică şi de competiţia SOTW
 11. Nume: Şerbănoiu Radu Vârsta: 15 ani De ce doreşti sa devii Moderator?: Eu doresc să devin Moderator deoarece vreau să mă implic mai mult in dezvoltarea comunităţii şi în îngrijirea unor anumite secţiuni ale forumului. Ce secţiune doreşti să moderezi: Multimedia Dacă primeşti funcţia, care este primul lucru pe care îl vei face?: Voi încerca să reorganizez totul, adică totul să fie "ca la carte". Ai citit regulamentul forumului?: Da, l-am citit. Ai experienţă (ai mai fost moderator)?: Am moderat pe forumuri iar niciodată nu am fost dat afară din funcţie, decât m-am retras. Scurtă descriere(minim 20 de cuvinte): Sunt o persoană foarte "caterincoasă" să spun aşa, dar când este nevoie să fiu matur, sunt destul de matur. Ador ordinea şi organizarea bună ale unor chestii, de asta şi vreau această funcţie, să mă ocup de anumite secţiuni, iar pe timp ce trece, cine ştie, poate voi modera mai multe secţiuni, dar momentan mă rezum la una mică şi bună. Mulţumesc anticipat!