Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Asclepios

Super-Moderators
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Asclepios

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botoșani
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Favorite server
  ZM.FAIRSIDE.RO

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Mai caut două persoane.
 2. Statistici: - 668 members | 2631 posts Comunitate de SA:MP, platforma forumului a fost IPB 3.4, are 4 sau 5 teme și un index original. Preț: 5 euro Metodă de plată: Paysafecard sau PayPal Contact: Mesaj privat Pentru alte detalii nu ezitați să mă contactați.
 3. Salut și bine ai venit.
 4. 1. E foarte important să faci pauze; de 5-10 minute poate şi mai mult dacă vrei! 2. Încearcă să fii calm în timpul meciului; nu te enerva pe nimeni, îţi scade concentrarea! 3. Concentrează-te la meci, fii atent la inamici, ajută-ţi echipa - e foarte important! 4. Învaţă din greşeli, nimeni nu e perfect, toată lumea greşeşte; cel mai bine e să recunoşti că ai greşit şi să încerci să diminuezi greşelile făcute in joc! 5. Dacă cumva prinzi în echipă un jucător care e toxic - ignoră-l imediat! E mult mai bine aşa; nu te certa, fii atent la joc! Succes.
 5. Lipsă de interes. Subiect închis.
 6. Salut.

  Timp de două zile vei fi sub supravegherea mea. Ca viitoarele tale postări să fie vizibile va trebui să le aprob eu sau un alt moderator.

  Motivul ți l-am specificat în P.M. 

   

  Avertismentul pe care l-ai primit recent de la mine va expira în 30 de zile 

 7. Te rog să nu mai copiezi articole de pe alte site-uri și apoi să postezi aici. Dacă tu crezi că ne ajuți postând aceste subiecte, te înșeli. Strici imaginea forumului. Subiect mutat în arhivă.
 8. Data viitoare te rog să scrii un titlu care să reflecte conținutul, exemplu: Review/prezentare Samsung Galaxy S8. Ce ai scris "tu" mai sus este făcut în batjocură. Acesta este ultimul avertisment de la mine, a doua oară te sancționez. Mutat în arhivă.
 9. Acesta nu este un review. Data viitoare te rog să scrii un titlu care să reflecte conținutul. Mutat în arhivă.
 10. Sus. Se pot face mici excepții în privința cerințelor dacă vă pricepeți în ceea ce faceți.
 11. Îmi cer scuze că nu am postat aseară. Pe la ora 00-01 am ajuns acasă, m-am uitat puțin la TV și apoi m-am culcat. Am fost prea obosit. În fine, să lăsăm asta. Sunt detalii irelevante. Mi-am deschis recent un blog numit gamersinforming[dot]com (încă lucrez la site). Pe el voi publica articole despre gaming. Voi avea categoriile review-uri, update-uri, noutăți, lansări și altele. Luna viitoare voi schimba gazduirea web pentru că securitatea celor de la btstelecom (de unde am webhost în momentul actual) lasă de dorit. Tot atunci voi cumpăra un certificat SSL. Până atunci voi studia platforma. O să am nevoie de o persoană sau două care să mă ajute la scrierea articolelor. Persoanele doritoare ar trebui să aibă imaginație bogată și să scrie d.p.d.v gramatical foarte bine. Marea cerință pentru articole este să aibă minim 300-400 de cuvinte. Menționez că vreau ca articole să fie despre gaming, așa cum am spus și mai sus, deci vă aștept cu un propuneri de preț și persoana care se pricepe în așa ceva. Vreau ca acea persoană să posteze 1-2 articole o dată la 2 zile. @aRreNu' :) Site-ul meu cu această comunitate nu are nici o legătură. Probabil pe viitor vom face un parteneriat dacă HKS și GAMECORE vor fi de acord. P.S: Îi mulțumesc încă o dată lui GAMECORE pentru că m-a ajutat să configurez site-ul! Numai bine.
 12. Voi reveni cu un raspuns mai diseara.
 13. Cred ca acesta este motivul principal pentri care nu am cumparat de la voi: nu este o firma. Citez: In general, providerii de hosting au tendinta sa exagereze cand afiseaza facilitatile pachetelor de gazduire. Nu as cumpara de pe un site inregistrat de cateva saptamani si care spune ca are 100 TB protectie DDoS sau "Detinem propriul datacenter". Si preturile mici pot trezi unele semne de intrebare. Voi astepta sa faceti propria firma. Momentan site-ul inca nu-mi ofera destula incredere. Cand o sa fie afisate datele firmei pe site si alte metode de contact (nu un amarat de formular) atunci voi cumpara cu siguranta si tot atunci voi vedea daca ce spui tu este adevarat. Ca proprietar al firmei normal ca incerci sa ma convingi in orice fel sa cumpar de la tine ca tu sa-ti vinzi produsele. Am o intrebare, se va putea plati cu cardul online? Nu am spus asta cu rautate. Pana atunci iti doresc mult succes in construirea site-ului.
 14. Caut o persoană care să scrie maxim 4-5 articole despre gaming. Persoana respectivă trebuie să aibă imaginație bogată și să fie serios. Am putea face ceva frumos împreună dacă colaborăm sau sunt dispus să platesc. Pentru alte informații lăsați-mi mesaj privat.