Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

g0dLik3

Power Member
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Eu as propune anti porn downloader in timp ce joci , si o conexiune la internet buna la maxim 50 de lei pe luna. Cat despre dorninta ta , cum spune si Rafy nu te afecteaza playerul cu ping, doar in cazul in care 10 jucatori din 16 au ping mai mare de 150-200 afecteaza serverul , care la randul lui te afecteaza si pe tine. Acum 70% din playerii de pe server sa aibe 150+ toti deodata nu cred ca se v-a intampla asa de des. Nu ar fii rea ideea in conditiile in care nu am avea hostingul ok , dar se pare ca il avem . si daca tot suntem la subiectul ping - lag si nebunii , tocmai a postat Rafy in mic ghid pt rezolvarea unor problem ce tin de lag si functionalitate. sunt chestii generale de baza , si se pot aplica si pe windows 8 si 10 , chiar daca scrie pentru 7 , doar ca e diferita interfata
 2. Din partea mea ai PRO , orele le indeplinesti , STEAM ON , in cazul acceptarii sper sa faci treaba buna
 3. Esti unbaiat ok , nu te cunosc de multa vreme insa mi-ai lasat o impresie placuta , devotat in ceea ce face de aceea serverul este in top. Sper ca in viitor sa ne cunoastem mai bine .
 4. Eu unul nu ma asteptam sa joaci cu cod. Esti banal prietene, mai ales ca aveai si grad pe server. Pacat ca aduci o situatie jenanta pentru server , cat despre tine in caz de mai citesti topicu asta , nu faci doi bani . Pro ideea lui ODIOSU cu Steam ON pentru accese pe svr , desi mai nou am vazut coduri si pe Steam.
 5. nu cred :)) Ai tupeu sa pupi pe cineva la alegere pe strada , fara sa scoti u n cuvant ?
 6. Salut ! bine ai venit si spor la joc
 7. Nume real: Alex Nick: g0dLik3 Varsta: 25 Hobby-uri: tenis de camp , muzica , game-ing , oamenii Spune-ne ceva despre tine: in cateva cuvinte , sunt un tip foarte sociabil , deschis mereu spre nou si orientat spre dezvoltare. Am fost tenismen profesionist 9 ani , a trebuit sa renunt din motive medicale. In rest sunt pasionat de IT , profesez in domeniu , imi place sa conduc la drum lung si sa intretin atmosfera buna. Urasc sa fiu batut la cap si sunt convins indifferent de situatie ca haina nu face pe om. De unde ai aflat de noi ?: google Ce parere ai despre server ?: foarte bun , ma bucur ca e populat mai mereu , sper si tragem sa il tinem tot asa. un mic defect pe care l-am observat , sunt destul de putine harti in votemapmenu. Ce grad ai pe server ?: Colonel De unde esti ?: Brasov Poza cu tine:
 8. votat !
 9. Nick: g0dLik3 Grad: Maior Contact Steam: g0dLik3 Contact FB: Alex Bragau
 10. Nume Real: Alex Nickname: g0dLik3 Varsta (Minim 16 ani?): 25 Experienta Admin [Foarte Buna/Buna/Medie]: foarte buna 6 ani Poti intra pe serverul nostru de teamspeak3 in timp ce esti pe server?[TS.FAIRSIDE.RO]: da Admini de Noapte/Zi?: zi / seara STEAM (ON/OFF): on STEAM ID: STEAM_0:1:97919787 Ore jucate (Minim 30): https://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.149:27015/top_players/?query=g0dLik3 Cate ore poti face pe saptamana?: 25-30 De unde ai aflat de noi?: google Motivul pentru care vrei Admin?: consider ca pot ajuta cu experianta care o am. Esti in stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: da Esti constient ca daca te abati de la regulament primesti remove/down?: clar Ai citit regulamentul?: Ursul Marou