Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Laitnese

Power Member
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Laitnese

Recent Profile Visitors

42 profile views
 1. Ce faceti?
 2. Salut! Banul a fost dat corect pentru ca tu ai intrat la echipa TERO desi ei erau 5. Te-am scos o data, de 2 ori, de 3 ori. Ti-am explicat cat pot eu de bine sa nu mai intri ca erai in +. (Ai facut si kill) Nu voi decideti cine joaca sau nu, treaba asta o face adminul. El a jucat de la inceput (de cand eram 10, am fost de acord sa joace el), tu intri la jumatatea mixului si vrei sa joci. ** NU INCHID TOPICUL, IL ASTEPT PE ROBY SAU UN ALT MANAGER SA RASPUNDA** EDIT: In plus, discutia pe care am avut-o pe steam mi-a demonstrat ca nu prea te duce mintea
 3. In opinia mea banul tau a fost meritat: 1.) In primul rand daca nu iti dadeam ban tu nu intelegeai ca mixul se joaca 5v5. Intrai la echipa terrorist desi vedeai ca sunt 5, ai mai facut si un kill. 2.) Jucatorul acela era pe server de la inceput, am fost TOTI de acord ca el sa joace desi nu era intrat pe TEAMSPEAK. 3.) Limbajul si atitudinea lasa de dorit..
 4. Nickname pe server: Laitnese Nume real: Celucu Varsta: 15 Date contact: - Acces dorit: Moderator UniqueID:ihFYigmYc1zA7v/648y27rQ4ij4= Poti ajuta financiar serverul?(DA/NU): DA Regulament citit (DA/NU): DA Alte informatii: Am fost propus de thegodfather (am inregistrare daca vr o pun)
 5. Buna sa-ti fie inima.
 6. Fiind admin pe cele doua servere de mix, unul din patru mixuri se termina prea repede din vina oamenilor care ies in timpul mixului nefiind spectator. Propun ca dropul fara spectator sa fie sanctionat cu ban de 2 ore. Astept PRO/CONTRA
 7. Nume film: Unstoppable Regizor: Tony Scott Actori principali: Chris Pine,Denzel Washington,Rosario Dawson Gen: Actiune, Thriller Data lansansarii: 2010 Trailer:
 8. MADE BY AWAKE
 9. NUME: Parazitii - Ce n-avem acasa ANUL: 2013 LINK:
 10. NUME: Kasger - Reflections ANUL: 2016 LINK:
 11. NUME: INNA - Bad Boys ANUL: 2016 LINK:
 12. NUME: Iuliana Beregoi - Vina mea ANUL: 2016 LINK: