Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

aRreNu' :)

Moderators
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About aRreNu' :)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Favorite server

Recent Profile Visitors

40 profile views
 1. Salut, Pe viitor cand vei dori sa mai postezi un alt site/forum care are ca obiect principal GAMING-ul incearca sa folosesti optiunea "LINK" pt a evita avertismentul.
 2. Salut, Postează te rog în categoria serverului pe care ai luat ban pt a evita avertismentul.
 3. Salut, Imi place ideea ta de a creste potentialul comunitatii dar pt acest proiect o sa ai nevoie de o persoana care sa si frecventeze genul acesta de siteuri sau mai exact sa aibe o sursa sau multiple surse din care poate relata si traduce pt a incerca sa nu copieze alte comunitati prin simplul fapt de a da copy/paste. Beneficiile le vei stabili tu,asa cum spune si colegul nostru HKS iar daca persoana respectiva merita si munca lui este apreciata nu numai de noi ci si de userii comunitatii,atunci poti interveni cu bunuri materiale.Asta este strict parerea mea personala. Seara buna! :]
 4. Bine ai venit!
 5. Salut si bine ai venit!
 6. Pentru putin!
 7. Salut, Poți încerca un program gen malware bites sau cc cleaner și poate după aceea se va rezolva. Ts-ul îți spune clar ca întra în conflict cu o extensie de pe calculator sau web browser. Poate te ajut cu ceva. EDIT : Un alt user a raportat aceasta problema pe site-ul oficial al Ts-ul. Ai aici rezolvarea.
 8. Welcome! :]
 9. Salut, Încearcă te rog sa faci playlist-ul și doar sa dai copy/paste link-ului pt a evita multi post. Mulțumesc!
 10. Salut, Încearcă te rog sa faci playlist-ul și doar sa dai copy/paste link-ului pt a evita multi post. Mulțumesc!
 11. Welcome!!