Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Rastaman

Manager Server
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Rastaman

Profile Information

 • Country
 1. Nick Owner: Rastaman Nume Server: Rasta.fairside.ro Admine puse la bataie: 10 grad Sergent Perioada: pana la 1 Iunie Nr.Sloturi: 20 Skype: off Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198032162625/ Link Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/89.33.242.195:27015/
 2. Done! Spor la joc si mare grija la codati, mai ales ca serverul se boosteaza zilnic.
 3. Salutare, Am reusit sa scot vechile mesaje etc de la fostul server, acum este personalizat OK. Ce nu reusesc este sa fac pluginurile sa mearga perfect. Ma poate ajuta cineva cu o serie de pluginuri CSDM ?
 4. Se accepta! da-mi mesaj privat cu parola de acces
 5. vreau sa ma ajute sa configurez pluginurile pentru ca sunt intalate din CP si au vechile date ale fostului server. si nu le gasesc pe toate sa le modific referitor pana la mesajele ce apar pe server.
 6. Salutare, Am inceput sa boostez serverul nou intrat in comunitate Am rugamintea daca aveti timp am nevoie de : 1 persoana pentru configurare (urgent va rog) si 10 colaboratori ca si admini cu grad de administrator (sau mai mare in functie de experienta) Va multumesc si astept mesajele voastre!
 7. Daca XTR nu mai este (unde chiar am jucat alaturi de oameni de caliate) ce spuneti sa va fac accesele pe Rasta.fairside.ro si sa populam serverul nou venit in comunitate. Eu zic ca se poate si va iesi ceva frumos. Ce spuneti ? Astept pareri si ajutor de orice gen spre a face un joc cat mai placut si de a aduce un plus alaturi de voi. Va rog, cine doreste sa-mi trimita mesaj in privat sau sa intre pe sectiunea servere publice la Rasta.fairside.ro, de acolo stiti ce aveti de facut. Bafta si sincer chiar imi pare rau de XTR eu speram sa iau admin pe acel server
 8. Oferim un numar de 10 accese gratuite indiferent de ore jucate, singurele conditii : Steam ON Sa stii comezile de admin (amxmodx) Si sa ai peste 15 ani. Va astept cu cererile in sectiunea de solicitare admin.
 9. Rank Name Score▲ Time Played Score/Min 127 rastaman 1696 19.15 1.48 Rank Name Score▲ Time Played Score/Min 45min le fac pana maine
 10. Nu poate sa existe "Contra" fara argument!!!
 11. Nick in joc : Rastaman Varsta : 32 Date contact : rastaman_rip on steam Ore jucate (minim 20h) : cateva dar e de bine Cuvantul cheie (il gasiti in regulament) :XTR2017 Steam (Da/Nu) :Da Experienta in AMX (incepator,mediu,avansat) : avansat Prezenta TeamSpeak3 (Da/Nu) : Da si nu Esti dispus sa donezi?: Nu Am luat la cunostinta prevederile din Regulament (Da/Nu) :Da.