Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

HKS

Forum Leaders
 • Content count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

HKS last won the day on May 8

HKS had the most liked content!

About HKS

 • Rank
  FAIRWEB.RO - Gazduire web
 • Birthday April 4

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valcea, Romania
 • Country

Other information

 • Steam user
  Yes
 • Interests
  FAIRSIDE.RO
  FAIRWEB.RO
  LLRESEARCH.ORG
 • Favorite server
  NORD.FAIRSIDE.RO
 • Website URL
  https://www.fairweb.ro

Recent Profile Visitors

2,260 profile views
 1. PRO.
 2. Întâlnirea s-a ținut azi și a fost un succes! Cum pozele nu au fost o prioritate, să nu vă așteptați la prea mult! Ne-am cunoscut in realitate și ne-am simțit bine. Evenimentul a fost o experiență plăcută, pe care dorim sa o repetăm. Vă mulțumim!
 3. N-ai ce face pe btstelecom, mxhost sau ovh. Am analizat serviciile lor. Iti pot oferi dublu, la acelasi pret. Fii serios! In primul rand, nu lua servicii romanesti, pentru ca sunt de calitate inferioara. In al doilea rand, nu lua gazduire de tip Shared. Ia-ti website in Cloud. In al treilea rand, ai nevoie de certificat SSL + imbunatatiri la website + optimizare SEO + reducere cod redundant din fisierele .php si css. Sunt o gramada de lucruri de facut. Crezi ca acele corporatii internationale ti-ar face asta, daca cumperi un amarat de webhost? Nimeni nu sta de chestia asta. Am activat la firme de top din Romania, dar calitatea lasa de dorit. Ia servicii de la corporatie ( godaddy ) sau Ltd. Company si dupa sa-mi spui ce beneficii iti ofera, pe langa noi. Majoritatea nici macar nu au Cloud. Noi oferim gazduire doar in Cloud. Curand vom activa si serviciul de CDN. In 30-40 de zile facem propria firma, cu acte in regula. Daca te intereseaza propunerea, poti ramane la noi. Poti sa-ti pornesti proiectele oricand, pentru ca ofer servicii de gazduire web inainte sa fac firma si toate cele. Am prezentat cateva idei aici ( https://www.fairside.ro/forum/topic/16991-fairwebro-te-plateste-vino-in-echipa-noastra/ ), dar se pare ca oamenii nu prea sunt interesati.
 4. Hai sa-ti fac un blog! Creativitatea ta poate produce multe efecte in lant, pe web! Poti scrie articole pe blogul tau, chiar de pe telefonul mobil. Iti fac platforma de la 0, iti gazduiesc siteul pe gratis si te lansez in "world wide web" fara vreo pretentie. In loc sa inveti informatiile inutile de la scoala, iti faci propriile proiecte din care poti castiga. Lasa-mi mesaj daca esti interesat!
 5. Din câte știu, sunt persoane abile prin comunitate. Trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. În primul rând, nu ai dat detalii referitoare la ce tipuri de proiecte ai. Ai realizat un Topic cu 2-3 randuri prin care spui ca oferi bani pentru articole de gaming. Sunt prea putine informatii mentionate de tine. Asta îndepărtează o bună parte din utilizatori, pentru că majoritatea nu se avântă in ceva despre care nu cunosc informații esențiale. Nu fi superficial. Fii excepție. Nu fi prea sumar cu detaliile. În al doilea rând, Încearcă să pornești proiectul și apoi să abordezi oamenii. Când ceilalți vad deja că ideile tale prind viață, ți se alătură mult mai repede. În al treilea rând, descrie beneficiile pe care le-ar avea utilizatorii daca ti se alătură. În afară de bani, nu ai menționat altceva. Concluzia textului pe care l-am scris este redată de ideile sintetizate mai sus. Salut! Edit: S-ar putea sa-ti gasesc pe cineva, care momentan ma ajuta cu niste proiecte. Va dura in jur de 30-40 de zile, pana cand tipul va fi disponibil. Te pot recomanda, totusi. Mai bine ne auzim dupa o luna.
 6. Am rezolvat problema! Va multumim pentru intelegere, dragilor!
 7. Alin, pune o adresa de E-Mail de contact pe Forum, in footer. Poate fi pentru orice tip de problemă, nelămurire sau plangere care nu se dorește a fi publică. Exemplu: contact @ fairside . ro Faci de asemenea autoresponder si redirecționare către mailul tau personal. Sistemul de PM-uri este ineficient in multe cazuri.
 8. Se pot da kickuri doar in cazuri excepționale, in care adminii au prioritatea de a intra pe server când e 32/32. Nu avem nevoie de autokick, atâta timp cât serverul nu sta linie. 3 din 5 oameni nu mai intra pe un server pe care au luat Ban / Kick. De obicei Adminii muta jucătorii AFK la Spectatori. Asta e o practică clasica de care ținem cont pe serverul Nord și nu se va schimba prea curând. Sper că te-am lămurit! Mulțumim pentru propunere! Echipa administrativa îți apreciază intențiile.
 9. Subiect inchis! Fac totul singur.
 10. Salut! In calitate de colaborator al firmelor britanice de servicii IT, doresc sa pornesc niste proiecte pe web. Voi reveni cu detalii despre celelalte proiecte peste o perioada de timp. Momentan am realizat websiteul FAIRWEB.RO, care este portalul principal pentru orice potential client care detine website. Serviciile pe care le oferim noi intrec concurenta romaneasca la toate capitolele. De ce? Arunca o privire pe Site! Gasesti acolo toate informatiile. - www.fairweb.ro Am nevoie de cativa parteneri care ma pot sustine cu reclama in proiectul de gazduire siteuri web, pentru ca doresc sa acaparez in principal toata piata de comunitati romanesti, apoi restul websiteurilor standard. Nu am firma si nu imi voi face pana ce nu avem minim 30-40 de domenii gazduite. De aceea nu am afisat nici preturi pe site. Nu vindem servicii momentan si nu vrem sa interactionam cu ANAF prea curand. Nu planuiesc sa cumpar reclama de la Google, pentru ca momentan nu e cazul. Spre deosebire de toate firmele romanesti, oferim gazduire web GRATIS, IN CLOUD, pentru a oferi posibilitatea clientilor de a testa serviciile noastre, asa cum am precizat si pe Site. Avem 4 NameServere care sustin fiecare website gazduit. Sunt pregatite toate tehnicile de marketing si advertising pentru a lansa proiectul in Romania. Ideea e ca ne trebuie oameni care pot lucra alaturi de noi la capitolul: "Promovare servicii pe piata romaneasca". Sunt dispus sa platesc persoanele care vor sa mi se alature si care pot aduce clienti ce detin domenii web cu peste 100 de vizitatori / zi. Pentru toti cei care doresc sa se alature sau sunt interesati de proiect, lasati un reply in acest Subiect. Nu raspund la PM-uri. E prea solicitant sa scriu fiecarei persoane in parte aceleasi informatii.
 11. Esti genial. I made the test again. Here it is: https://gtmetrix.com/reports/www.fairside.ro/I15jjE2B Sunt mandru de tine, John!
 12. Esti si tu bucuros ca websiteul este gazduit in Cloud, ha? :)) Sa ai in vedere faptul ca timpul acela de incarcare este o statistica standard, realizata in SUA. Daca incarci websiteul din Europa (UK, de preferat), dureaza mai putin incarcarea paginii. Mai lucreaza putin la tema, incat sa reduci marimea paginii. Salut!
 13. Dupa cum spune si titlul, vand cont de reseller gazduire web, platit pe o luna in avans. Resursele sunt nelimitate. Puteti gazdui oricate websiteuri doriti (pe SSD), le alocati Banda in functie de preferintele personale si asa mai departe. Websiteurile gazduite pot avea SSL gratis si dispun de resursele alocate de dumneavoastra in pachetele realizate! Pentru mai multe detalii, lasati-mi un PM pe forum! Va pot pune la dispozitie contul prin team viewer pentru a demonstra autenticitatea procesului de vanzare.
 14. Niciodată. :)) @Ami* poate confirma!