Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

zacky

Power Member
 • Content count

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zacky last won the day on February 1

zacky had the most liked content!

1 Follower

About zacky

 • Rank
  Admin XTR.FAIRSIDE.RO
 • Birthday 10/14/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

194 profile views
 1. Imi pare rau sa aud asta, cred ca ai mentionat tu mai sus in mare tot ceea ce era de spus. Sunteti niste oameni superbi si nu voi regreta niciodata ca am petrecut ore in sir jucand pe acest server. Multa fericire tuturor in viata.
 2. acceptat

  Nume: Zacky Motiv: Urmeaza o perioada incarcata pentru mine cu scoala, peste o luna am olimpiada la matematica, peste 2 luni bacul , urmat de admitere si ce mai poate urma. Initial am vrut sa fie doar o absenta, insa e o perioada destul de mare (3-4 luni cel putin) si nu ar fi corect, iar in cazul in care ma primiti inapoi voi face parte din nou in echipa asta. Nu am fost cel mai experimentat admin si bineinteles ca am dat multe failuri sau poate am nemultumit pe cineva, scuzele mele sincere pentru acest lucru. Tin sa mentionez si faptul ca am jucat multe jocuri online(lol, csgo, dota etc) si nicaieri nu am intalnit o comunitate asa de friendly, poate ca cs-ul e un joc arhaic, insa playeri de pe el il ridica la un nivel mult mai inalt. Cel putin asta e impresia de pe fairside, deci ar fi imposibil sa nu revin aici fie si ca player. Keep it up!
 3. acceptat

  De la mine e pro, am vazut ca e activ in ultima vreme si se implica. Adica pe scurt nu vad niciun lucru negativ pentru care sa nu merite(inafara de ts). Acum ramane si la parerea celorlalti.
 4. respins

  Am observat ca multi jucatori de pe xtr iubesc sa joace mid pe snow si nu e greu sa organizam un concurs de 1v1 intre noi pe xtr. Cred ca putem si noi avea putina distractie. Propunerea mea consta in felul urmator: pe forum sa se faca inscrieri iar mai apoi playeri sunt pusi in ordine aleatorie intr-un bracket( de exemplu aici http://challonge.com/) si intr-o zi sa se desfasoare activitatea, de pefereat seara cand nu prea e multa lume sau la amiaza. Acest lucru ar atrage si multa lume pe server si chiar pe forum, de exemplu daca in timpul competitie intra un player si vede poate devine dornic sa se inscrie si el, in plus niste premii surpriza pentru castigatorii(gen distractia:))) In cazul in care multi vor sa joace 1v1 pe snow, alti pe aim map, awp sau orice alta harta ar putea fi divizati acestia. Ideea e scrisa in graba si clar nu e completa, deci oricine are vreo idee il rog sa o impartaseasca, poate daca sunt multi doritori o sa fie pusa si in practica. P.S. Scopul e sa ne distram nu ,,sa jucam pe bani".
 5. Am intalnit foarte multi codati care nici macar nu aveau habar ca au cod, practic ei si de asta dadeau wg-u crezand ca is curati. Parerea mea este ca atunci cand playerul suspectat nu stie ca are cod si coopereaza, adica nu depune ostilitati(ieri i-am cerut wg la un player si s-a apucat sa injure ca de ce doar lui ii cer, este si greu sa discuti cu asemenea playeri) sa ii ajutam sau cel putin sa ii informam, bineinteles cu un ban temporar de cateva zile. Cred ca scopul nostru e sa aducem playeri si sa populam serverul nu sa-i alungam. Skinny are o idee buna
 6. acceptat

  Ultima parte se aplica deja si e o idee buna, singura problema e ca sunt 3 A.I(booti) pe server si oricine daca vrea sa ajunga in top poate sa stea toata noaptea singur si sa faca un scor gen 500-0, iar acestia automat ajung in top ceea ce va diferentia un jucator bun de unul perserverent care rupe buti de unul singur, ii greu sa ii premiezi intr-un mod corect :))
 7. acceptat

  De la mine ai pro de acum, pari un player interesat. Niste activitate trebuie sa faci totusi
 8. Nick:Eq-Raul*_*Ip:86.107.179.227SteamID:STEAM_0:0:57456253 Motiv:wall, refuz de ss Dovezi:http://www.girlshare.ro/3489813522.8
 9. acceptat

  I-am dat ban cand am intrat pe server si mi-ai zis. Multumim de implicare
 10. Nick:L3tal Ip:89.45.109.68 SteamID:STEAM_0:0:341922981 Motiv:wall Dovezi:http://www.girlshare.ro/3489807167
 11. Acceptat

  Eu mereu te vad seara pe server si chiar de multe ori gasesti codati si imi dai mesaj pe steam sa intru pe cs, presupun ca si asta e motivul pentru care vrei admin Pro de la mine.
 12. Acceptat

  Dupa cum arata scanarea e curat si de mult timp e un bugg la chat.. Practic amandoi au dreptate si au facut exact ce e mentionat mai sus, dar e un joc din anul 2000, bineinteles ca sunt bugguri si nu e prima data cand un player ia ban pe nedrept. Ar trebui si adminii sa fie mai atenti.
 13. ACCEPTAT

  Baiat super, pro de la mine
 14. Respins

  Fitza si-a facut bine treaba, e ceva normal sa iti dea gag sau kick daca il bati la cap mai ales daca playerul respectiv a fost curat in wg Pentru a vota de genul: "Schimbam pe india?" cred ca a fost facuta si o propunere si majoritatea au fost de acord, deci fitza nu a gresit cu nimic, in plus cand votezi asa iti da posibilitatea sa alegi intre 2 mape (india si mapa curenta) xD
 15. Acceptat

  Pro de la mine baiat de treaba