Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

aEEk.#

Developer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About aEEk.#

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

349 profile views
 1. Update: V1.3 - Array bug solved, .cfg bug solved. Totul e curat acum !
 2. Next plugin:  FAIRSIDE CLASSIC VIP ?

  1. Show previous comments  2 more
  2. aEEk.#

   aEEk.#

   si ce sa contina CSDM VIP?

  3. GAMECORE

   GAMECORE

   Viteza care se poate schimba prin cvar, doble jump , sa apara in chat cand tastezi /vips , citirea persoanelor care au vip sa se faca din vips.ini localizat i folderul /configs, sa existe si comanda amx_reloadvips, bullet damage cu receive si damaged care se poate activa din cvar - cam atat pentru inceput :P .

    

   O alta idee ar fi shopul pentru CSDM pe bani sau pe puncte .

  4. aEEk.#
 3. Descriere: Acest plugin este conceput sa protejeze serverul de reclamele pe care unii jucatori (sau boti) le adreseaza in chat sau cu ajutorul numelui pe serverul dumneavoastra (un fel de swear replacement, un fel de name replacement, dar mai avansat sa spunem...sau....mai bine optimizat). Acest plugin verifica numele jucatorilor, iar daca numele contine o reclama sau un mesaj vulgar (aflat in fs_adblock_restricted.ini), sau este mai mic de 3 caractere, acesta va fi schimbat in NUME.FAIRSIDE.RO ('NUME' reprezinta DNS-ul dumneavoastra). PS: Numele este verificat atunci cand jucatorul il schimba din consola sau la conectarea pe server. Insa nu doar numele este verificat, ci si chatul serverului; iar daca un client incearca sa spuna ceva interzis (aflat tot in fs_adblock_restricted.ini), pluginul ii va inlocui mesajul cu cel din prima imagine de mai jos. Mai mult decat atat, pluginul contine o metoda numita CAPTCHA, prin care jucatorii pot folosi chatul doar daca introduc un cod din 4 cifre generat random de plugin sau scriu /fairside in chat (asta depinde de dumneavoastra cum setati cvarul amx_captcha_mode.) Nume: fairside_adblocker.amxx Versiune: v1.4 Instalare: 1. Fisierul fairside_adblocker.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: fairside_adblocker.amxx 3. Fisierul fairside_adblocker.txt il puneti in addons/amxmodx/data/lang 4. Fisierul fairside_adblocker.cfg il puneti in addons/amxmodx/configs (fisierul de configurare al cvarurilor). 5. Fisierul fs_adblock_protected.ini il puneti in addons/amxmodx/configs (aici adaugati reclamele care se accepta pe server, precum www.fairside.ro & dns-ul-dumneavoastra.fairside.ro). 5. Fisierul fs_adblock_restricted.ini il puneti in addons/amxmodx/configs (aici adaugati reclamele care doriti sa fie restrictionate pe serverul dumneavoastra atat in numele jucatorilor cat si in chat). Cvaruri: vezi fairside_adblocker.cfg Comenzi administrative: - Comenzi publice: - Module necesare: engine Imagini: Download: MEDIAFIRE - v1.4 OBSERVATII: 1. Inainte de instalarea acestui plugin se recomanda a se dezactiva pluginurile de genul: swear-replacement.amxx / name_replacer.amxx /no_advertisements.amxx etc. 2. Ce contine fs_adblock_restricted.ini: Orice nelamurire, problema/bug aparut in urma instalarii acestui plugin se anunta in acest topic sau printr-un mesaj privat unuia dintre Scripteri/Fondatori ai forumului !
 4. Welcome
 5. Descriere: Acest plugin ofera posibilitatea de a adauga TAG pentru anumiti playeri de pe server (folosind numele, ipul sau steamidul jucatorului respectiv) Exemplu "[Owner] Nume-Admin: text chat" (dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai jos) Nume: fairside_tag_system.amxx Versiune: v1.2.beta Instalare: 1. Fisierul fairside_tag_system.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: fairside_tag_system.amxx 3. Fisierul fairside_tags.ini il puneti in addons/amxmodx/configs (fisierul in care adaugati tagurile). Cvaruri: Comenzi administrative: amx_reloadtags (in consola - functioneaza precum amx_reloadamins - pentru reimprospratarea tagurilor) Comenzi publice: - Module necesare: fun | fakemeta Imagini: Download: LINK 1 OBSERVATII: 1. Pluginul este licentiat pentru comunitatea FAIRSIDE, in cazul in care DNS-ul dumneavoastra nu contine ".fairside.ro", acest plugin nu va functiona. 2. Inainte de instalarea acestui plugin se recomanda a se dezactiva pluginurile de genul: ghostchat.amxx / allchat.amxx / admin_chat_colors.amxx / admin_chat_ranks.amxx etc. Orice nelamurire, problema/bug aparut in urma instalarii acestui plugin se anunta in acest topic sau printr-un mesaj privat unuia dintre Scripteri/Fondatori ai forumului !
 6. Contacteazama aici , vreau sa te intreb ceva ! 

   

  https://www.facebook.com/becze.rafaellevente