Suntem in cautare de personal administrativ.
Pentru detalii, vizitati urmatoarea adresa: Click aici!

Welcome to FAIRSIDE.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

7 posts in this topic

Salut FairSide.ro !

 

Pentru a pune in functiune staff-ul actual si pentru a evita posibile mici impedimente, propun ca fiecare cont creat de catre un utilizator nou sa ramana in stand-by pana la aprobarea Super-Moderatorilor pentru activarea contului, astfel impiedicand clonarea de conturi sau multiplicarea lor, dand astfel sansa operatorilor sa verifice ip-ul/clasa de ip (aceasta regula propun sa fie inclusa in regulament). A doua propunere este, ca fiecare utilizator nou, cu cont nou, sa aibe mici restrictii, si anume deschiderea unor topicuri in diverse sectiuni, fara aprobarea unui operator, astfel noul utilizator va fi indrumat spre citirea regulamentului si strangerea unui numar de topicuri pentru diverse cereri (ex.: cereri imagini/resurse/access/s.a.m.d). Atasarea unei noi sectiuni numite "Avizier" in primul sub-forum din main indexul paginii forumului, unde vor fii afisate cele doua regulamente, cel al staffului si cel al membrilor/utilizatorilor. Deschiderea unui "shoutbox" (mini-chat room in dreapta pe main indexul paginii forumului) unde vor fi selectati cativa Helperi din stafful actual, pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor in timp real, fara a mai fi nevoie de deschiderea unor topicuri absurde/ridicole. Daca aveti nevoie si aveti placerea, ma pot alatura staffului. O zi buna!

 

â—‹Editâ—‹ P.S.: Plus ca nu ar strica conferinte lunare (pe teamspeak3) cu stafful pentru diverse consultari, idei, schimbari, sugestii sau propuneri.

AndreAS likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mare parte nu este rau ce spui, mai putin partea cu verificatul fiecarui cont in parte este o prostie din punctul meu de vedere, si shoutbox, nu avem nevoie, au mai fost inca 100 cereri pt shoutbox, daca doresti sa discuti ceva intri frumos pe ts3, pentru a se evita spamul, certurile si eventualele reclame.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mai vorbit despre asta da' nu s' a tinut minte! Sunt bune ideile, mai ales cea cu clonarea sau multi'contul, cat despre Shoutbox ar fi o idee. Nu tre' sa stau sa'mi instalez TeamSpeak pentru o simpla intrebare sau nelamurire (asta ca raspuns pentru FoxXx).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, propunerile tale sunt bune, insa nu le putem aplica si iti spun si de ce ( parerea mea, nu eu decid asta ). Prima propunere nu as fi de acord sa fie adaugata pentru ca nu ii vad rostul. Cel mai ok ar fi sa se adauge, ca atunci cand vrei sa iti faci un cont pe forum, sa iti trimita activarea contului pe e-mail. Legat de a doua propunere, daca punem acea restrictie nu isi are rostul pentru ca exista functia "warn" pentru cei care nu respecta regulamentul. Iar la a treia propunere, nu sunt de acord cu adaugare shout-boxului deoarece exista functia "PM".

Mai degraba as fi de acord sa se adauge o aplicatie si anume "Tickets Systems" pentru ajutor / probeleme / nelamuriri.

 

Cu stima,

LoadinG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca cineva este prins cu multi-account el este banat,deci nu este nevoie sa aprobe Super-Moderatori conturile.

Nu poti sa interzici cuiva sa deschida un topic intr-o anumita sectiune,daca topicul nu respecta regulamentul forumului el este mutat/sters si utilizatorul suporta consecintele.

Avem o mica intarziere cu Regulamentu forumului din cauza altor lucruri care au trebuit rezolvate,dar in cel mai scurt timp va fii postat si un regulament.

Nu este nevoie de un "Shoutbox", daca un utilizator face un topic prin care el intreaba: "Cum pot sa imi schimb numele pe forum?" etc un alt utilizator care are aceeasi problema poate o sa descopere topicul facut de utilizatorul anterior si o sa urmeze instructiunile din primul topic.

Multumim pentru implicare.

Tc Respins.

Kenvelo ;x and Sting like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.