Jump to content
Sign in to follow this  
ZvezdacioTT

Resident Evil 7: Biohazard

Recommended Posts

ZvezdacioTT
Resident Evil 7: Biohazard [a] este o supraviețuire de groază joc video dezvoltat și publicat de Capcom . Jocul a fost lansat în întreaga lume pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 și Xbox One , în ianuarie 2017, cu suport pentru PlayStation VR setul cu cască. Este intrarea 24 în Resident Evil franciza, iar prima tranșă de serie principal de a fi jucat de un first-person perspectivă. Resident Evil 7 a fost anunțat în timpul prezentării de la Sony la E3 2016 în luna iunie.
 
Povestea urmează Ethan Winters ca el caută soția lui Mia, care îl conduce la o plantație în paragină locuite de familia Baker. Ethan face uz de arme și instrumente în lupta împotriva familiei Baker și creaturi cunoscut sub numele de „turnate“. plante medicinale sunt folosite în caz de vătămare corporală și există puzzle-uri care pot fi rezolvate pentru a continua povestea. In loc de a fi orientate către acțiune, elementul de groază de supraviețuire prezentă în rate anterioare au avut prioritate. Astfel, jocul utilizează o perspectivă first-person. Acesta este primul joc lansat comercial dezvoltat în motor RE.
 
Resident Evil 7 a primit în general recenzii favorabile, care a lăudat gameplay - ul, grafica si design. PlayStation VR a fost salutat pentru creșterea implicării jucătorului. Cu toate acestea, a fost, de asemenea, obiectul unei plângeri, cu rezoluție scăzută și disconfort fizic citată ca infracțiuni principalele sale. Critică în continuare a fost îndreptată jocului bătălii seful și ultimul capitol al jocului. Acesta a avut al treilea cel mai bun debut de vânzări în serie și a livrat peste 3 milioane de exemplare.
 
Jucătorul controlează protagonistul, Ethan Winters , dintr - un first-person perspectivă. [1] Deși Ethan este un civil care oferă puține abilități de luptă, el este capabil să se înarmeze cu o varietate de diferite arme , inclusiv arme de mână , puști de vânătoare , topoare , aruncătoare de flăcări , explozivi și ferăstraiele cu lanț împotriva dușmanilor , inclusiv familia Baker, și un tip nou introdus de creaturi cunoscut sub numele de „turnat“. [2] În plus, el este capabil de a transforma rapid la 180 de grade , pentru a evita dușmani, precum și atacurile de intrare bloc , pentru a reduce daunele. Diferite părți ale jocului sunt cheltuite urmărite de către membrii familiei Baker, care, dacă angajat în luptă, poate fi incapacitat temporar numai. Cu toate acestea, aceste întâlniri sunt în întregime pot fi evitate prin intermediul stealth, sau pur și simplu să fugă. [3] [4]
 
Spre deosebire de mai multe rate Resident Evil recente, gameplay - ul pune accentul de groază și de explorare peste acțiune. [5] [6] Inventarul utilizează un sistem bazat pe grilă cu o capacitate inițială de 12 sloturi, dar poate fi extins de mai multe ori pe parcursul jocului. Un element poate ocupa până la două spații, iar patru elemente pot fi atribuite la D-pad . cutii Postul poate fi de asemenea folosite pentru a gestiona și a articolelor din magazin pentru o utilizare ulterioară. [7] Obiectele din inventar pot fi utilizate, examinate sau combinate cu alte elemente pentru a crește utilitatea lor. [8] Multe dintre puzzle - uri ale jocului impun ca elementele să fie examinate în anumite condiții , în scopul de a dezvălui secrete. [9] Deși jocul dispune de un sistem de autosalvare, casetofoane pot fi folosite pentru a salva manual progresul jocului, care în funcție de nivelul de dificultate dat, poate necesita utilizarea unei casete audio . [10] casete video sunt împrăștiate pentru Ethan pentru a găsi, care plasează jucătorul în perspectiva unui caracter diferit, dezvăluind cele mai multe ori informații complot sau indicii necesare pentru a rezolva un puzzle.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×