Jump to content
Sign in to follow this  
ZvezdacioTT

The Forest

Recommended Posts

ZvezdacioTT

Pădurea este un first-person lume deschisă - supraviețuire joc video dezvoltat de compania canadiana Endnight jocuri pentru Microsoft Windows și PlayStation 4 . Jocul este versiunea de pre-alfa a fost lansat prin Steam Early Access la 30 mai 2014. Jocul are loc pe o insulă împădurit în care caracterul jucătorului și un copil sunt supraviețuitorii unui accident de avion. Jocul are un gameplay neliniar , fără misiuni set misiuni sau, împuternicirea jucătorului pentru a lua propriile decizii pentru supraviețuire. Comentarii devreme pentru versiunea pre-alpha au fost foarte pozitive. [1] [2] Alfa este în prezent într - o stare care poate fi redat cu caracteristici gameplay suplimentare planificate și în dezvoltare.

 

În pădure, jucătorul trebuie să supraviețuiască pe o insulă împădurită , după un accident de avion în timpul căreia un „canibal“ este văzut luând fiul jucătorului departe. Jucătorul supraviețuiește prin crearea de adăpost, arme, și alte instrumente de supraviețuire. Locuind insula, împreună cu diverse creaturi împădurite, sunt un trib de nocturne, canibali mutanti care locuiesc în satele de pe suprafață și în peșteri adânci de sub insulă. Deși nu sunt în mod necesar întotdeauna ostile player-ul, comportamentul lor obișnuit este agresiv, mai ales în timpul nopții. [3] Cu toate acestea, dezvoltatorii doresc jucători să se întrebe dacă tribul canibalism insulei este inamicul jucător, sau vice - versa. [3] De exemplu, atunci când se confruntă cu primul jucător, canibalii poate ezita să atace și în loc să respecte player -ul de la distanță, încercarea de a comunica cu player -ul prin efigii, și a trimite patrule în jurul valorii de tabara de baza jucatorului. În luptă, ei încearcă în mod regulat pentru a proteja una de alta de la un prejudiciu, îndepărtați torțe, înconjoară player-ul, ascunde în spatele capacului, trageți membrii tribului răniți la siguranță, să păstreze distanța lor, utilizați deciziile tactice, nu overextend în teritoriu necunoscut, și, ocazional, se predea de frică . Ele sunt, de asemenea, frică de foc, și se va abține de la apropie de player-ul în cazul în care există un foc de tabără sau torță în apropiere. Deși nu există misiuni stabilite, există o concluzie opțională la joc. [4]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×