Jump to content
Sign in to follow this  
Lay's

FS-WD EDITIA III

Recommended Posts

Lay's    19
Excellent
Lay's

Salutare ! Pe 12.04.2017 am organizat a  treia editie de FS-WD, deoarece a fost a treia editie FS-WD am dat premii de 4 cd key's.
Harti: La alegerea organizatorilor ! 


1.1- Meciurile se vor juca incepand cu orele 16 : 00 STEAM ON !

1.2-Inscrierile vor fi efectuate pe TS.FAIRSIDERO, trimitand un pm sau poke cu numele tagului unui Organizator WarNight/WarDay.
1.3-Sistemul de joc este MAXROUNDS 30(15 la CT/15 la T), cel care ajunge primul la 16 castiga. In caz de egalitate se vor mai juca 6 runde suplimentare (3CT, 3T).
1.4-Folosirea codurilor este strict INTERZISA. Folosirea lor va duce la excluderea echipei si interzicerea permanenta a jucatorului/jucatorilor.
1.5-Folosirea bugurilor este interzisa. Daca o echipa foloseste bugurile hartilor automat pierd meciul prin FF ( 16-0 ).
1.6-Neprezentarea (in 10 minute) sau iesirea din timpul meciului duce la pierderea acestuia cu 16-0.
1.7-Jucatorii sunt obligati sa intre pe TS.FAIRSIDE.RO cu 10 minute inainte de ora precizata de incepere- Echipele care nu sunt prezente la canalele lor inainte sa se publice challonge vor fi eliminate de la WarNight.
1.8-Fara limbaj vulgar la adresa jucatorilor sau adminilor la 2 abateri va duce direct la FF si pierderea meciului.
1.9-Jucatorii sunt obligati sa foloseasca comanda "[record]nume" incepand cu prima runda de lame.In cazul reclamatiilor ulterioare meciului, daca un jucator nu are demo-ul, echipa sa va fii descalificata.


Model :

Castigatori :
Challonge :

Nume clan + membri :

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×