Jump to content
Sign in to follow this  
gamecore

Cautam personal ( fairside.ro )

Recommended Posts

gamecore    842
Points
gamecore

Buna ziua!

 

Avand in vedere schimbarile care au avut loc pe forum in ultima perioada, ne aflam in cautare de persoane care sunt cu adevarat interesate de dezvoltarea acestei comunitati. Utilizatorii care nu au un comportament civilizat vor fi exclusi din echipa administrativa. De altfel, cei care au interese ascunse sau care doresc functii inalte fara sa faca nimic pentru forum , vor avea accesul scos.

 

Observatii pe care trebuie sa le aveti in vedere in obtinerea unui acces pe forum / ts3:

- Varsta pe care o aveti este nesemnificativa. Acceptam orice tip de ajutor provenit din partea oricarui membru.

- Este necesara participarea la activitatile de dezvoltare si organizare, care nu impun doar proiectul de mix , dupa cum cred majoritatea utilizatorilor.

- Probabil exista utilizatori care considera ca nu oferim accese sau functii destul de mari care sa implineasca dorintele fiecaruia. Pana acum nu am avut cum sa facem acest lucru din moment ce nu s-a dovedit ca utilizatorul in cauza are dreptate. Sa nu spuneti ca un anumit membru contribuie printr-o activitate intensa si obositoare , ca munceste din greu ca sa creasca numarul de vizite pe acest site , cand el de fapt nu face nimic esential pentru forum , acest lucru fiind evident. Nu dorim oameni care au pretentii la functii inalte sau la o culoare anume , cand implicarea lor e minimala.

- Ne putem implica in parteneriate cu diverse persoane, daca acestea nu urmaresc doar propriile interese.

- Putem elabora proiecte comunitare si construi idei comune, colaborand cu persoane care chiar pot oferi ceva util forumului nostru. Totul depinde de capacitatea si inclinatia dumneavoastra de a lucra cu noi.

 

Ce oferim in schimb?:

- Oferim accese speciale si permisiuni particulare persoanelor care aduc idei noi si care contribuie la promovarea comunitatii prin diverse mijloace.

- Promovam persoane exact cum acestea promoveaza forumul. Daca ne poti oferi idei aplicabile aici , iti putem rasplati ajutorul prin recomandari / clienti / bani ( valabil si celor care au deschis un 'business' bazat pe servicii online ).

- Rasplatim financiar activitatea si ajutorul tau . Daca consideram ca implicarea ta a avut o contributie considerabila forumului nostru , vei avea oportunitatea de a face bani , apasand doar cateva taste.

- Daca sunteti o persoana care intruneste ideile prezentate mai sus, veti primi acces in zona administrativa si privilegii avansate fata de ceilalti utilizatori.

 

Dorim sa aducem la un loc oameni care pot forma o echipa unita si stabila , care se ocupa de zonele unde au fost repartizati, fara sa gaseasca diferite scuze sau sa se retraga din motive banale si fara argumente solide.

Persoanele care doresc sa faca parte din echipa administrativa pot posta in acest subiect sau imi pot trimite un mesaj privat. Precizez ca nu este necesar sa urmati un model anume. Incercati sa fiti cat mai creativi.

 

Pentru solicitarea altor informatii , ne puteti contacta. Cateva avantaje ale utilizatorilor din fairside, in comparatie cu alte comunitati concurente: https://www.fairside.ro/forum/topic/15707-despre-comunitate-fairsidero/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×