Jump to content

Recommended Posts

Acest joc a fost creat de catre dezvoltatorul Asantee Games, conducatorul proiectului fiind Andreé

Asanteé. Fiind un joc din categoria aventura acestuia nu ii lipsesc monstrii fiorosi care pazesc comori, dragoni, scheleti, capcane si alte obstacole. Pe parcursul jocului vei afla o poveste sumbra despre un rege care a deschis un portal catre alta dimensiune si vrajitorul oracolului care este defapt Warlock si incearca sa puna stapanire pe imperiu si a-l inchide pe rege in cealalta dimensiune. Eroul nostru fiind ajutat de catre alte personaje magice reuseste in cele din urma sa invinga raul si sa-l salveze pe rege. Echipamentul este unul foarte variabil, cutitele, sabiile, macetele, toiagurile magice si armurile fiind inzestrate de puterile a mai multor elemente; earth, water, fire, light, darkness, wind. 

Jocul cuprinde 4 capitole a cate 10 nivele fiecare. In viitorul apropiat va aparea si modul de multi-player.

maxresdefault.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile, pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×

Important Information

Utilizăm cookies și tehnologii similare pentru îmbunătățirea acestui Site. Continuarea navigării implică acceptarea termenilor și condițiilor noastre. Vă mulțumim!