Jump to content

Recommended Posts

iNvidia

Star-Wars-Commander-Night-Raid.jpg

Acest joc este unul de strategie, fiind o "clona" al jocului Clash of Clans. Tema fiind bazata ca si filmul care ii poarta numele este lupta dintre rebeli si imperiu. Dupa un mic tutorial de a invata cum este jocul, iti poti alege ce parte poti reprezenta, rebelii sau clonele. Trupele deasemenea fac parte din povestea star wars, cum ar fi clonele, jedi, robotii (AT-AT, droizi si alte vehicule de lupta), dar si navele spatiale si mercenari.
Dupa cum am spus este asemenator cu CoC, acesta ca resurse avand Credits si Alloy. Unitatile de defensiva sunt unele care au aparut si in film, cum ar fi plasma turret, sonic cannon; acestea fiind imprejmuite de un zid si aparate de catre generatoarele de scut, toate avand rolul de a proteja resursele si comandamentul cental de atacurile inamice. Campania este una foarte captivanta, daca esti de partea imperiului trebuie sa distrugi si sa omori orice ti se opune iar daca esti rebel trebuie sa rezisti si sa revendici tot ceea ce a fost luat si inslavit de imperiu. Mie mi s-a parut un joc interesant si daca mai avem jucatori ini puteti trimite PM sa jucam impreuna. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×