Jump to content

Recommended Posts

Salut! Primul interviu pentru comunitatea FAIRSIDE.RO a avut loc oficial in data de 30/07/2017. Acesta s-a desfasurat pe serverul de TeamSpeak 3 al comunitatii noastre.

Nu a fost respectat un model standard deoarece s-a oferit frau liber imaginatiei, in momentul in care s-a desfasurat evenimentul.

 

SI_20170730_224252.jpg SI_20170529_222200.jpg

NADYA - COSMIN

 

 

Intervievator: COSMIN DICU - HKS

Persoana intervievata: NADYA ALEXANDRU - Nadya


 

 

REDACTOR: Buna, Nadya! In sfarsit ne reauzim! Sa incepem interviul!

Nadya: Buna, Cosmine! Sigur ca da!

REDACTOR: Spune-ne cateva detalii personale despre tine, modul in care ne-ai descoperit si ce te-a determinat sa ramai alaturi de noi, Nadya.

Nadya: Ma numesc Alexandru Nadia, am 26 ani si sunt din Iasi. Comunitatea am descoperit-o prin intermediul lui SpawN. Imi place pentru ca sunt persoane de treaba, chiar daca nu ii cunosc pe toti. Am observat ca isi fac treaba excelent.

REDACTOR: Povesteste-ne cateva experiente personale care au avut legatura cu personalul din care faceai parte in trecut, experiente prin care ai evoluat atat tu, cat si colegii tai.

Nadya: La inceput nu frecventam sectiunea unde conlucram cu ceilalti colegi. Primisem ADMIN (acces: BLOOD) de la Owner. Usor, usor am inceput sa intru la mai multe categorii. Ma implicam la anumite subforumuri unde ma mai pricepeam si ajutam lumea. Era un colectiv unit, in care primeai ajutor atunci cand aveai nevoie. Pe scurt totul era OK.

REDACTOR: In regula. Sa inteleg ca ai evoluat incercand sa fii in serviciul celorlalte persoane, implicandu-te in proiectele comunitare?

Nadya: Da, m-am implicat in tot ce era nevoie, ajutand adminii sa progreze in proiectele personalului, precum: concursuri cu premii pentru top15, top 3 cei mai activi jucatori etc.

REDACTOR: Descrie cateva momente amuzante prin care ai trecut si care te-au facut sa te simti ca si intr-o familie de prieteni pe care ii cunosti de o viata.

Nadya: Hmm... Momentul amuzant pe care l-am experimentat la un moment dat a fost atunci cand un owner m-a invitat sa merg cu el la munte si l-am refuzat, spunandu-i ca nici daca ar fi fost ultimul barbat de pe pamant, tot nu as merge cu el la munte. Cat timp am facut parte din Staff m-am simtit ca acasa. Toti erau foarte de treaba nu am avut probleme cu ei. M-au tinut in puf, atat pe comunitate, cat si pe server. Doar cu doua persoane am tinut legatura pentru ca le-am considerat fratii mei, iar pe mine m-am considerat sora lor cea mica. Radeam si glumeam cu ei.

REDACTOR: Am inteles, surioara cea mica. Totusi, care sunt opiniile tale tale cu privire la personalul care conduce comunitatea FAIRSIDE ROMANIA?

Nadya: Pai sincer pot spune ca tot personalul din comunitate este de treaba, iar oamenii sunt saritori atunci cand apare o problema. Administratori sunt grozavi.

REDACTOR: Ce te-a determinat sa iti schimbi parerea despre familia construita in mediul online, alaturi de persoane asemanatoare cu tine?

Nadya: Experientele mele din ultimii 7 ani in mediul online au fost amuzante. Am avut parte si de cereri in casatorie. Mi s-a spus ca vor sa ma ia acasa si sa ma tina ca pe un bibelou. Mi-au zis sa ma intalnesc cu ei la o cafea. Am facut si asta. M-am intalnit cu 2 persoane din tot Stafful. Lucram la cazinou, iar persoana respectiva la Cinema City, in Iulius Mall Iasi. M-a sunat si mi-a zis daca pot sa ies sa savuram o cafea. I-am raspuns afirmativ. Cu a doua persoana s-a intamplat cand a venit in Iasi si m-a sunat, spunadu-mi ca nu cunoaste pe nimeni din oras in afara de mine. Am acceptat propunerea de a iesi cu el si a ii arata Iasul. A doua zi l-am sunat si i-am zis la ce ora ne intalnim, dupa ce am iesit de la munca.
M-am intalnit cu el si am mers la Palas Iasi, gradina botanica, iar inainte sa merg acasa am fost la MC. Ambele persoane sunt foarte de treaba.

REDACTOR: Ai dori sa spui ceva in vederea finalizarii interviului?

Nadya: La inchierea interviului as dori sa mai adaug cateva cuvinte. Hmm... Sunt o persoana lipsita de fite, asta ar fi primul lucru. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent daca imi este superior sau nu. Imi place sa fiu calma si sa par dura. Un lucru important la care tin ar fi prietenia. Am cateva persoane pe care nu as vrea sa le dezamagesc: Spawn,  Silent Asasin. PS: Te iubesc Valy (SpawN).

 

Interviul a fost grozav si ne-am amuzat de-a lungul desfasurarii acestuia.

Persoanele care au fost de fata la interviu sunt urmatoarele: JULYY?! (ADELIN), SPAWN (MIHAI).

Va multumim!

Share this post


Link to post
Share on other sites
JULYY?!    102
Points
JULYY?!

Nice, sincer, chiar mi-a plăcut să "particip" intr-un fel sau altu' chiar dacă am fost doar spectator. Oricum, poate pe viitor, vom / vei face si un Video - Intervoi, intr-o locatie / zonă unde o se ne mai organizăm intalnirile, chiar dacă o să incepem să radem degeaba, fiecare in parte, si probabil nu va iesi absolut nimic, dar cred ca ar fi fain si distractiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×