Jump to content

Recommended Posts

iNvidia

Starcraft este un joc de strategie, fiind disponibile 3 rase: Terran, Zerg, Protoss.

Terranii sunt colonisti, generatii alungate de pe Pamant de catre Confederatie. Marshal Jim Raynor se alatura unui asasin numit Sarah Kerrigan si unui grup de rebeli care lupta pentru libertate si pentru a supravietui contactului cu protoss si zerg.

Zerg, dupa un an de evolutie a speciei, fac ravagii prin planete straine populate de alte fiinte aflate in regiunea spatiului numit sectorul Koprulu. Ei infesteaza toate planetele, lasand fara voata orice in calea lor.

Protoss, este o specie pasnica de extraterestrii, care cu mult timp au exilat lacomii individualisti lasandu-i in frig si intuneric undeva in spatiu acum mult timp. Acum, societatea Protoss s-a inaltat la o maretie nemaivazuta, dar ierarhia lor rigida inspira rebellionul, in timp ce tanarul Executor Artanis, pierdut pe o planeta infestata de Zerg va descoperi curand ca rasa lor este pusa in pericol.

Cred ca acum o luna am vazut ca Blizzard va lansa pe data de 14 august prima versiune de Starcraft dar totul cu grafica de 4K. Incepusem sa imi amintesc ca aveam 7 ani sau mai putin si imi cumparase tata acest joc si nu mai puteam sa ma dezlipesc din fata monitorului deoarece eram foarte surprins de cat de ingenios mi se parea acel joc. Daca avem jucatori pe aici lasati-mi PM sa facem un meci de Starcraft 1 sau 2.

starcraft-remastered-ed.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×