Jump to content

Recommended Posts

iNvidia    240
Excellent
iNvidia

Starcraft este un joc de strategie, fiind disponibile 3 rase: Terran, Zerg, Protoss.

Terranii sunt colonisti, generatii alungate de pe Pamant de catre Confederatie. Marshal Jim Raynor se alatura unui asasin numit Sarah Kerrigan si unui grup de rebeli care lupta pentru libertate si pentru a supravietui contactului cu protoss si zerg.

Zerg, dupa un an de evolutie a speciei, fac ravagii prin planete straine populate de alte fiinte aflate in regiunea spatiului numit sectorul Koprulu. Ei infesteaza toate planetele, lasand fara voata orice in calea lor.

Protoss, este o specie pasnica de extraterestrii, care cu mult timp au exilat lacomii individualisti lasandu-i in frig si intuneric undeva in spatiu acum mult timp. Acum, societatea Protoss s-a inaltat la o maretie nemaivazuta, dar ierarhia lor rigida inspira rebellionul, in timp ce tanarul Executor Artanis, pierdut pe o planeta infestata de Zerg va descoperi curand ca rasa lor este pusa in pericol.

Cred ca acum o luna am vazut ca Blizzard va lansa pe data de 14 august prima versiune de Starcraft dar totul cu grafica de 4K. Incepusem sa imi amintesc ca aveam 7 ani sau mai putin si imi cumparase tata acest joc si nu mai puteam sa ma dezlipesc din fata monitorului deoarece eram foarte surprins de cat de ingenios mi se parea acel joc. Daca avem jucatori pe aici lasati-mi PM sa facem un meci de Starcraft 1 sau 2.

starcraft-remastered-ed.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×