Jump to content

Recommended Posts

iNvidia

Town of Salem este un joc disponibil pe browser sau pe steam, care pune la incercare jucatorii sa minta sau sa detecteze faptasii. Un joc poate avea de la 7 pana la 15 jucatori, acestia fiind divizati in mai multe grupuri-Townies, Mafia, Serial killers, Arsonists, Neutrals, Coven. Daca esti un townie atunci trebuie sa ii gasesti pe cei rai si sa ii supui impreuna cu ceilalti jucatori la vot daca va urma sa fie spanzurat, daca nu ii gasesti repede este posibil sa iti fac tie felul. Care-i chestia? Nimeni nu stie ce rol are ceilalti jucatori, decat pe al sau, desi unele roluri pot afla daca vor investiga jucatorul pe timpul noptii sau se poate afla daca este omorat, dar daca este pietrificat de meduza atunci nu i se poate afla rolul.

 

Printre townie se numara:

-sheriff, care poate investiga o persoana pe timpul noptii.

-lookout, este cel care spioneaza o casa afland daca este vizitata de cineva.

-psyhic, este persoana care are viziuni cu cate 3 jucatori zicand ca unul dintre ei poate fi bun sau rau.

 

Rolurile Mafiei:

-godfather, este cel care omoara si conduce grupul mafiei

-mafioso, este cel care executa un jucator pe noapte

 

Rolurile din grupa Arsonists:

-Arsonist, cel care da foc casei unui jucator.

-pirat, atacandu-te noaptea alegand un din cele 3 moduri de atac care pot fi evitate alegand un mod de defensiva.

-plaguebearer, infecteaza unul sau mai multi pe noapte, dupa ce au fost toti infectati acesta se transforma in Pestilence, Horseman of the Apocalypse, fiind imun la orice atac si fiind invincibil atacand, putand doar fi infrant cand este spanzurat

 

Rolurile din grupa Neutrals:

-Jester, acesta nu are nicio miscare speciala scopul lui fiind doar sa fie spanzurat

-executioner, la inceputul jocului i se da o tinta care va incerca sa ii faca pe ceilalti sa o voteze, daca acest lucru se face indeplinit, acesta se transforma in jester.(nici acesta nu are o abilitate speciala)

 

Rolurile din Coven:

-coven leader, abilitatile acestuia pe timpul noptii sunt de a omori un jucator si de a controla pe unul, ambele fiind posibile simultan

-meduza, poate controla un jucator si avand 3 incercari de a folosi puterea de a pietrifica vizitatorii, neavand o limita de victime pe noapte.

-potion master, acesta poate folosi trei tipuri de potiuni asupra unui player dar numai cate una, acestea fiind heal potion, reveal potion(aceasta afla rolul jucatorului pe care este folosita) si poisoned potion.

 

Acestea sunt doar unele din rolurile pe care vi le poate oferi jocul, rolul primindu-l la fiecare inceput de game la ruleta, rolurile fiind in numar de 48.

Daca doriti ma puteti contacta in PM sa facem un joc impreuna.

E6cXbLs2xQGMokRRq3lAvHAYjcSCSpc-kn2aZYxi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×