Jump to content

Recommended Posts

iNvidia

Clash of clans e un simulator de sat razboinic intr-o perioada necunoscuta, posibil evil mediu si resursele se impart in 3 categorii: banutii, elixirul, si dark elixirul. Banii sunt pentru a imbunatatii constructiile, zidurile si unitatile de defensiva(tun, mortar, tuncu arcasi etc.), iar elixirul si dark elixirul sunt pentru a recruta si evolua trupele cu care ataci adversarii pentru resurse si trofee, trofeele plasandu-te intr-o liga(cu cat e mai mare liga cu atat primesti mai multe resurse bonus la fiecare raid castigat). Trupele sunt unele care ne amintesc de basmele pe care ni le spuneau parintii inainte de culcare. Inafara de trupe se mai afla si eroii, acestia fiind mai puternici si rezistenti fata de atacurile pe care le vei face ori pot juca si ca rol defensiv cand esti atacat. Exista o constructie speciala, daca o vei repara  vei putea sa te alaturi unui clan in care vei face razboi cu alt clan si de a-ti ajuta coechipierii donandu-le trupe.d3TpCvj0fTdVHa25DVOFZm2ljfPqpZeujK9cxNg4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent datorită viziunii unice a personalului nostru.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud, împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice, oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×