Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei.

Achizitii gadget-uri

Recommended Posts

Andrei.    15
Excellent
Andrei.


 In acest topic se vor cere/da sfaturi în legatura cu achizitia de telefoane/tablete.

  1.  Bineinteles, off-topicul, discuţiile cu tenta ironica se vor sanctiona dupa cum stiti.
  2. De preferat ar fi  sa nu transformam topicul asta intr-un argument iOS vs. Android. Nu isi are rostul. Nu exista "mai bun". Totul tine de preferinte si de ce exact vrei tu sa faci cu device-ul respectiv.

 

 *Cand cereti o recomandare, oferiti si un buget. Daca ne puneti sa alegem intre smartphone-ul X sau Y, nu facem nimic, pentru ca bugetul vostru poate sa fie la limita acolo, sau mai puteti adauga ceva pentru a lua un device mai bun. Alte detalii (OS preferat, RAM, CPU etc.) sunt bine venite.

**Cand faceti o recomandare incercati sa aduceti argumente cat mai clare, de preferat insotite de diferite link-uri/benchmark-uri/review-uri/etc.

***Pentru informatii utile, accesati acest GHID

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Skinny Pesci    2,041
Excellent
Skinny Pesci

Dupa parerea mea ierarhia sta cam asa : 1.Samsung/ 2.Apple /3. Huawei

 

 

Ca sa ai un telefon complet din toate punctele de vedere recomand marca Samsung care ruleaza pe sistem de operare Android.

Nici Apple nu se lasa mai prejos cu Iphone-urile insa sunt atatea teste (Samsung-Iphone) in care mai mereu iasa invingatoare compania sud coreeana.

Chinezii de la Huaweii vin tare din urma si ei . Recomand telefoanele Huawei mai ales pentru impatimitii de aplicati, pentru toate acestea e telefonul perfect (plus preturi mult mai reduse decat celelate 2 rivale )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrei.    15
Excellent
Andrei.

Cum am mai spus,nu exista "telefon superior",tonul este dat de ce vrei tu practic sa faci cu el; vrei sa iti pui widget-uri pana se indoaie telefonul,iei un sistem de operare Android,indiferent ca Samsung/Huawei etc,vrei sa nu-ti bati capul prea tare cu telefonul si sa-l iei ca atare,oarecum necostumizabil,iei un iPhone cu sistem iOS. Eu personal de ceva ani incoace folosesc iOS si accentuat in ultimii ani m-am detasat de tot de ce inseamna Microsoft cu Windows 7 8 9 10 400/Linux sau alte sisteme de operare optand numai pe ce ofera Apple. Ca o idee,pana si Counter-strike joc de pe MacOS,asta ca o paranteza. Fiecare are dreptul de a alege,evident,iar asta a fost alegerea mea; asta nu inseamna ca daca o sa am ocazia o sa recomand numai ce ofera Apple,niciodata,ba chiar mai mult,avand de atata timp sistemul asta de operare,stiu cam ce nu se poate face cu el,iar poate intocmai unul din acele lucruri pe care nu le poate oferi Apple,vrea acel utilizator sa aibe functional pe viitorul lui smartphone.

 

Iti multumesc pentru interventie,Cosmin! Mai asteptam si alte reply-uri/pareri/sugestii!


Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Despre noi

FAIRSIDE ROMANIA si-a facut aparitia in anul 2016 si reprezinta o Comunitate de Jocuri Online! Datorita faptului ca avem o viziune diferita si nestanjenita asupra lumii Internetului, am decis sa deschidem propria comunitate. Echipa Administrativa este formata din oameni care au jucat in alte comunitati de renume din lume.

Sursa platformei de gazduire

Gazduirea web este asigurata de FAIRTLD SRL. Sistemul puternic bazat pe cloud , impreuna cu stocarea de tip SSD si serverele bazate pe procesoare octa-core Intel Xeon, ofera utilizatorilor cea mai placuta experienta de navigare pe care o pot intalni vreodata pe un forum.

×