Jump to content
Guest Reclamatie Varco

Reclamatie Admin

Recommended Posts

Guest Reclamatie Varco   
Guest Reclamatie Varco

Nick: Die HarD | Mamet
IP TAU(afli/verifici ip tau www.ipulmeu.net): 
Steam Numeric(status in cosola): 
Ora / Data / Mapa:acum 15 min
Adminul reclamat:varco
Motivul: Am avut jumatate de ora de cind joc cu un presusupus codat. I.am sps lui vasco sa se uite sa faca ss sau sa ceara wg. Si el imi spune mie taci si joaca. Pe bune? pai ei stiu ca el trb sa raspunda cu ok ma uit.. sau ceva de genu. eu ai cer socoteala... dc imi spune sa tac. ca ai anunt un suspect? dupa imi da kick.  cica , comentez mult. i.am spus ca ai fac reclamatie... ca da kick aiurea. dupa imi da gag. nu unteleg. am fost si eu admin 7ani. si nu mam comportat asa nici macar la inceput. Va salut
Dovada(print-screen):
https://postimg.org/gallery/pgwjgpy0/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    8
Excellent
Danny

First of all, te rog invata sa scrii romaneste. E foarte important. Si nu mai folosi italic-ul ala ca e foarte obositor.

 

Apoi, multumim ca ai raportat codatul. Insa, dupa ce raportezi, e bine sa iti vezi de joc. De acolo mai departe, isi face treaba adminul. Nu e bine sa ii spui ce sa faca. Poate si Varco a facut putin exces de zel, insa nu cred ca se pune problema unei sanctiuni.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Despre noi

FAIRSIDE ROMANIA si-a facut aparitia in anul 2016 si reprezinta o Comunitate de Jocuri Online! Datorita faptului ca avem o viziune diferita si nestanjenita asupra lumii Internetului, am decis sa deschidem propria comunitate. Echipa Administrativa este formata din oameni care au jucat in alte comunitati de renume din lume.

Sursa platformei de gazduire

Gazduirea web este asigurata de FAIRTLD SRL. Sistemul puternic bazat pe cloud , impreuna cu stocarea de tip SSD si serverele bazate pe procesoare octa-core Intel Xeon, ofera utilizatorilor cea mai placuta experienta de navigare pe care o pot intalni vreodata pe un forum.

×