Jump to content
Sign in to follow this  
HKS

Directie comunitate, TS3, Discord

Recommended Posts

Serverul TS.FAIRSIDE.RO a fost închis în urma purtării unor discuții intre administratori cu privire la schimbările pe care le vom aplica progresiv.

Alternativa TeamSpeak 3 pe care o vom adopta este data de tehnologia Discord.

Intenționăm să deschidem ulterior alt server de TeamSpeak la anul, după ce proiectele noastre internaționale vor avea succesul pentru care am muncit până acum. E un lucru incert, totuși.

 

Serverul de CS:GO permite utilizarea microfonului, asa că doar pentru CS 1.6 are fi o necesitate un server de discuții audio sau text.

 

In ceea ce privește stabilirea direcției in care merge comunitatea: am trasat deja linii clare cu referitor la dezvoltarea pe termen scurt și pe termen lung. Suntem conștienți că serverele noastre nu mai au același randament - fapt cauzat de neseriozitatea personalului din trecut și de incercarile de exploatare îndreptate întotdeauna spre administratorii site-ului web. Cu toate acestea, vizitatorii noștri nu ne-au părăsit nici în cele mai dificile momente și ținem să le mulțumim in mod direct. Voi formați această comunitate și va suntem recunoscători pentru că ne susțineți prin simpla vizitare a site-ului web. Înseamnă enorm pentru noi.

 

Odată cu reapariția Discord pe FAIRSIDE și datorita reintegrarii serverului de GO continuăm ascensiunea pe alte domenii existente pe piața jocurilor de care românii prind drag.

 

Colegii mei din administrație va stau la dispoziție cu privire la întrebări, nelămuriri sau propuneri îndreptate către dezvoltarea directă a acestei comunități de oameni frumoși.

Am ținut să vă comunic aceste informații pentru a va face conștienți treptat de evoluția lucrurilor. Vom transforma pas cu pas FAIRSIDE într-un nume îndreptat către mai multe sfere valabile pe web.

 

Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×