Jump to content
Sign in to follow this  
HKS

Directie comunitate, TS3, Discord

Recommended Posts

Serverul TS.FAIRSIDE.RO a fost închis în urma purtării unor discuții intre administratori cu privire la schimbările pe care le vom aplica progresiv.

Alternativa TeamSpeak 3 pe care o vom adopta este data de tehnologia Discord.

Intenționăm să deschidem ulterior alt server de TeamSpeak la anul, după ce proiectele noastre internaționale vor avea succesul pentru care am muncit până acum. E un lucru incert, totuși.

 

Serverul de CS:GO permite utilizarea microfonului, asa că doar pentru CS 1.6 are fi o necesitate un server de discuții audio sau text.

 

In ceea ce privește stabilirea direcției in care merge comunitatea: am trasat deja linii clare cu referitor la dezvoltarea pe termen scurt și pe termen lung. Suntem conștienți că serverele noastre nu mai au același randament - fapt cauzat de neseriozitatea personalului din trecut și de incercarile de exploatare îndreptate întotdeauna spre administratorii site-ului web. Cu toate acestea, vizitatorii noștri nu ne-au părăsit nici în cele mai dificile momente și ținem să le mulțumim in mod direct. Voi formați această comunitate și va suntem recunoscători pentru că ne susțineți prin simpla vizitare a site-ului web. Înseamnă enorm pentru noi.

 

Odată cu reapariția Discord pe FAIRSIDE și datorita reintegrarii serverului de GO continuăm ascensiunea pe alte domenii existente pe piața jocurilor de care românii prind drag.

 

Colegii mei din administrație va stau la dispoziție cu privire la întrebări, nelămuriri sau propuneri îndreptate către dezvoltarea directă a acestei comunități de oameni frumoși.

Am ținut să vă comunic aceste informații pentru a va face conștienți treptat de evoluția lucrurilor. Vom transforma pas cu pas FAIRSIDE într-un nume îndreptat către mai multe sfere valabile pe web.

 

Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoEasy!    202
Excellent
SoEasy!

Normal ca se inchide ceva ce nu aduce profit :D

Urmatorul pe lista este FairTLD

17.000 membri dintre care 15.000 sunt doar botii care faceau spam in trecut.

O cerere de Dns odata pe luna,si aia de la un copil de 14/15 ani care tine serveru 2-3 zile in comunitate.

Serveru de Go este gol de cand a fost deschis Average (past month): 0

 

TOP 10 PLAYERS (Online & Offline)
Players are not yet ranked on this server. New rankings are posted hourly.

 

fairboost.net/ un alt esec care trebuia sa faca parte din Brand Fair

Un Brand care a fost posibil prin intermediu lui Ganja [dar se pare ca unii au uitat asta]

Magia cuvintelor este degeaba daca nu exista si fapte :))

Nici cerere de acces/prezentari nu se mai fac

Se vorbeste doar despre dezvoltare/evoluție si in timp real se duce totul de rapa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

 

Avem atatia membri pentru ca am testat niste functii din IPBoard 3. La urma urmei, puteam sa lasam sa se inregistreze si 999999. E irelevant.

Noi am specificat de ce am permis sa se inregistreze atatia utilizatori, însă oamenii oricum nu înțeleg. Vă legați de tot felul de lucruri mici pentru că știți doar sa criticați, dar dacă va punem sa construiți voi propriile proiecte începeți să inventați motive.

 

Serverul de GO este gol temporar pentru ca nu e configurat complet si nu exista oameni care au legatura cu proiectul in afara de mine si George. Asta e o problema de timp. Fa-ti si tu server de GO si tine-l FULL, apoi vorbesti despre asta la modul asta detasat si nepasator.

 

Ganja n-are legătură cu fairboost sau ce mai menționezi pe acolo. Aici nu e vorba de profit. Dacă ne interesa asta, puneam reclame peste tot pe Site și scoteam zeci de euro lunar pentru întreținerea unui VPS pentru TeamSpeak și alte proiecte comunitare. Pur și simplu nu am dorit să facem noi toate astea. Am muncit destul și am hotărât să lăsăm și altor persoane proiectul, urmând să-l extindem treptat către altă platformă pentru schimbările despre care vorbeam.

 

În ciuda faptului că spui că totul este la pământ (și nu te contrazic deoarece nu se postează, serverele nu sunt atât de populate etc) , siteul o duce superb cu vizitatorii zilnici și traficul lunar - lucru care ne interesează în mod deosebit pentru ce vrem noi sa facem cu renumele din Online. Siteul web nu a murit nici macar cand aveam doar serverul XTR activ. Oamenii intra si vor intra oricum sa ne analizeze evolutia sau involutia. N-au ce face cu viata lor si stau pe web, nefacand ceva util. Barfa, educatie 0, injuraturi, defaimare, stricare imagine si asa mai departe - toate descriu perfect comportamentul romanilor cand vine vorba de comunitati construite in mediul Online. De aceea ne-am schimbat obiectul de activitate si intram mai rar pe www.fairside.ro. Schimbam treptat directia FAIRSIDE cu altceva in afara de CS 1.6/CS:GO, insa informatiile nu sunt cunoscute de toata lumea deoarece nu le dezbatem cu toate persoanele.

 

N-o sa stau sa ma justific in mod public referitor la proiecte comunitare si toate cele, pentru ca ar trebui sa dezbat toata povestea cu fairboost si ce s-a intamplat de fapt in spatele proiectului - un proiect de 1000€ care ar putea fi redeschis oricand. Povestea e cunoscuta doar de administratorii actuali, pentru moment.

 

FairTLD nu este proiectul nostru. Daca analizezi datele registrului comertului si vezi cine este administratorul firmei, o sa observi chestia asta.

Noi am lucrat independent la respectiva companie la inceput, iar apoi ne-am axat pe altceva. Am ajutat la deschidere si toate cele, dar nu a fost niciodata a noastra. Profit inregistrat de firma exista, iar compania creste de la luna la luna, deoarece parteneriatele cu SRL-urile din Romania incep sa devina o obisnuinta. Problema la voi este ca vedeti lucrurile din exterior in mod superficial si nu stiti ce se intampla cu adevarat.

 

Am discutat cu cei care conduc Fairtld și nu e adevărat ceea ce spui pe acolo despre ei. Vorbești puțin și fără rost. Nu ai discutat niciodată cu liderii proiectului și te pronunți fara a cerceta.

 

Echipa administrativa îți mulțumește pentru opinia ta bazată pe critica inutilă și prejudecăți.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoEasy!    202
Excellent
SoEasy!

Ma refeream daca nu era Ganja nu era nici forumul,cu ajutorul lui financiar sa deschis. Pe scurt daca nu era ganja nu mai aveai unde sa postezi romane lungi despre cum se dezvolta Fairside.

Poate la restu poti sa spui ca au fost niste functii din IPBoard 3,dar cei care au fost de la inceput pe comunitate [eu,sting si kenvelo] stim ca a fost permisa inregistrarea botiilor pentru ca nu sa adaugat Capcha.

Degeaba spui ca ai vizitatori si trafic,pe un forum conteaza 70% activitatea,care in momentul de fata este egal cu 0.

La un moment dat chiar a fost ceva Fairside. Servere de cs 1.6 Full [Chiar si 4-5 servere in top 10 pe GM],Ts3 Full[Nu doar cu oameni care au acces],Servere de mix Full. Dar acele vremuri au trecut. Inainte erau 100-200 de membri online in aceelasi timp,nu 50 la 48 de ore.

"Critica inutila si prejudecati" Adevarul este ca atunci cand cineva iti da cu ceva in cap si iti spune "Cosmine,vezi ca moare comunitatea" si tie iti place sa o vezi goala si parasita de parca am fii la Cernobal. Atunci da,ii critica inutila si fara rost.

Mie lene sa comentez fiecare lucru pe care l-ai scris acolo sus.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
KenKo*sTyLLe    327
Excellent
KenKo*sTyLLe

Sincer nu cred ca isi are rostul pentru a dezbate unele subiecte deoarece unele au fost bune la timpul lor, altele nu.

Nu imi place sa intervin pe aceste lucruri dar acele 3 persoane enumerate mai sus nu ati fost OK. Persoanele vechi stiu despre ce e vorba si sunt la timpul trecut. Sa  termin ce am de spus, din punctul meu de vedere postul tau nu prea isi avea rost.

Cu respect bătrânu'l KENKO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
#Mitrut    162
Excellent
#Mitrut

Bă, sincer mie mi-a plăcut la inceput comunitatea, când erau oameni care se ocupau, servere faine etc.Însă cum trecea timpul și comunitatea creștea Cosmin devenea tot mai dobitoc, la ce mă refer ? adică lua decizi tâmpite, investea bani în prostii care el credea că vor avea succes, însă nu au auvut și nici nu vor avea. Cum zicea și Easy degeaba ai vizitatori dacă nu exostă activitate, deoarece toată lumea intră, vede ca nu-i nimica, iar apoi pleacă cu o impresie prostă despre forum. Există comunitati care sau deschis peste noapte și într-o săptămână au ajuns in top 15 global ts-urile lor(vb de pglstar), cum de a fost posibil asta? foarte ușor se dadeau foarte multe grade si erau oameni care se ocupau,pe când aici daca vrei grad și spui că aduci oameni...ți se cere experiență, sau ți se cere să începi de la moderator( pe motivul că toți încep de jos).

Cosmin, degeaba vi ne vrajești cu romanele tale scrise aici și prin exprimarea foarte bună dacă nu ai spirit de conducere...degeaba ești informat in orice domeniu...degeaba ai invațat la scoală foarte bine pentru ca frate... esti penibil, nu ai cum să crezi că comunitatea va revenii la normal cu gandirea ta actuala. Eu am impresia că vrei să scrii atâta de mult și atât de bine structurate frazele doar pentru a ne arăta că ai limbajul si modul de exprimare al unui lider, dar uităte că tot ce tine de capacitatea ta de a conduce ceva se vede aici: forumul este la pământ, ts3-ul l-ați închis pe nush ce motive (defapt motivul era ca nu aveați oameni și nu stiați cum să-i atrageți),servere de calitate nu aveți.. decât respawnul care sincer nustiu cât va mai sta pe aici, oameni foarte mulți au plecat din vina ta.

Frate parcă ești închis în lumea ta de perfecționist, și parcă nu ești înstare să vezi realitatea... cum că totul se duce pe râpă și cu toate astea tu ân loc să cauți oameni și să-i aduci... te apuci sa lucrezi la nuștiu ce proiecte care zici tu că vor ”atrage” , dar uite frate că ai facut 1000 proiecte și ai dat greși cu toate.

 

Baftă, respect GAMECORE și KenKo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am dat seama ca atitudinea diplomatica nu este acceptata de persoanele care nu au abilitati de intelegere si relationare.

 

Instruiti-va, maturizati-va, promovati bacalaureatul, apoi veniti sa demonstrati in mod public nivelul la care puteti ajunge prin critica, pesimism exacerbat si negativism fara sens.

Comunitatea si-a atins apogeul in vremea ei, iar de atunci nu a mai fost la fel pentru ca fiecare era interesat de propria persoana. Asadar v-am scos treptat pe toti.

Cunoasteti doar la nivel de suprafata trecutul si va legati degeaba de intamplari minore pentru a denigra imaginea mea sau a colegilor.

 

Ma chinui sa ofer explicatii unor oameni care nu isi mai aduc aminte de ultimele 5 carti citite sau de ultimul moment in care au ajutat pe cineva fara sa ceara ceva in schimb.

Nu voi comenta partea legata de proiecte pentru ca nu e nevoie sa ne justificam referitor la asta. Observ ca egocentrismul tipic romanesc isi are originile in lipsa de educatie a fiecarui individ si chiar nu are rost sa continui.

 

Simplul fapt ca v-ati comunicat gandurile si trairile sufletesti prin replici pe acest Forum implica faptul ca va pasa. E de apreciat.
Subiectul ramane inchis momentan pentru ca se face prea mult Off-topic pe marginea unor idei irationale.

 

Va multumim!

Share this post


Link to post
Share on other sites
GAMECORE    808
Excellent
GAMECORE

Vorbiti numai tampenii si dati dovada de imbecilitate.

Cand am deschis acest subiect in browser nu ma asteptam ca pot vedea deficiente mintale grave chiar de la voi. Ma mir ca nu v-ati chemat si prietenii sa posteze si ei ceva in cadrul acestui subiect.

Am dat peste niste persoane care sufera de ineptie, dispuse sa manifeste acest lucru in public , chiar si fara sa li se ceara.

 

Revenind la subiect , o sa va raspund fiecaruia la cuvintele fara sens , spuse cu atata degajare.

Subiectul a fost creat cu scop informativ, nu cum credeti voi, pentru niste discutii banale, frustrari personale si exprimari ridicole in cateva fraze.

 

@SoEasy: Cum poti sa zici ca se inchide ceva ce nu aduce profit la noi, cand serverul de teamspeak nici macar nu avea donatii? Cum poti sa sustii niste afirmatii fara sens si atat de ridicole ? Daca asa se procedeaza la tine in familie, nu inseamna ca asa se fac lucrurile si aici. Zburati din pom in pom, cautand fructele altor persoane, dar nu veti reusi sa gasiti nimic.

Numarul de membri este si va fi intotdeauna irelevant. Care este motivul pentru care te legi de un numar contorizat de platforma ? Nu m-am laudat niciodata cu numarul de membrii si nu o voi face. Poate fi modificat in orice secunda fara probleme. Pentru mine conteaza persoanele capabile sa isi exprime un punct de vedere bazat pe motive reale si concrete, nu pe niste aberatii si conceptii vechi de cand lumea.

 

fairboost.net a fost un proiect propriu in care am investit personal aproximativ 40 de milioane, bani pe care i-am muncit singur, nu cu imprumuturi ca tine sau cu ajutoruri sociale cum procedezi tu. Daca vrei facturile de la moneygram prin care mi-am achitat serviciile , esti invitatul meu, inca le mai tin. Doar cere si ti se va da. Daca tu ai avea macar in mana acei bani, probabil ai turba de fericire ca ai si tu ce sa fumezi, tinand cont ca si la ora actuala faci asta din banii parintilor. Te anunt, dragul meu , ca utilizatorul Ganja nu a contribuit cu nimic la acest proiect, nu a platit nici platforma si nici macar tema websiteului. Nu a avut nicio legatura cu minciunile pe care le spui tu acolo. Eu am platit tot, inclusiv implementarea conexiunii dintre serverul cloud si platforma de repartitie a jucatorilor din platforma, domeniul si gazduirea web. El nici macar nu s-a implicat in chestiile astea, doar l-a fascinat ideea si atat, dar faptele nu au existat. Pe scurt, totul a fost un proiect propriu pe care l-am platit din banii mei. L-am inchis pentru a favoriza intrarea strong-boost in fairside si a-mi extinde activele in domeniile concurente, lucruri care s-au intamplat de altfel.

 

@Soeasy- al doilea comentariu pe care l-ai postat : Nici pana acum nu ai inteles ca la ora actuala utilizatorul 'Ganja' a investit in fairside doar un mic procent din sumele pe care le-am investit eu in mod direct, tinand cont si de fostele firme de gazduire web partenere, care ne tineau comunitatea in picioare , unde le-am finantat eu jumatate din echipamentele lor jalnice si uzate, doar ca sa poata si ei sa se laude pe taraba site-ului de promovare. ( de lucrurile astea nu a auzit nimeni pana in momentul prezent )

Tin sa te anunt ca in momentul actual castigurile personale sunt suficient de mari incat sa avem proiecte la activ pe cont propriu, atat pe plan national, cat si pe plan international. De asemenea, am construit un sistem unic pe care l-am transmis deja persoanelor cu care colaborez si a inceput deja sa prinda contur. Totul merge extraordinar de bine. Asta ca sa nu-ti mai faci tu iluzii ca ne finanteaza altii proiectele comunitare sau ca noi nu facem nimic pentru forum, cand noi muncim sa ne dezvoltam atat in domeniul programarii , cat si al sferelor personale, introspectie si autocunoastere. Avem planuri care depasesc cu mult sferele imaginatiei tale limitate, asa ca data viitoare ar fi cazul sa adresezi o intrebare inainte sa incepi sa arati cu degetul si sa vorbesti lucruri false.

 

Te-ai obisnuit cu felul in care procedeaza comunitatile prin care umblati voi cu cortul ? Daca da, mergi frumos acolo si afunda-te si mai mult in mediocritate , scopul suprem pentru oamenii care nu si-au gasit inca un tel in viata.

 

Daca suntem si putini realisti, aflam ca nici macar nu-ti pasa de fairside, la fel de mult cum nu ti-a pasat nici de viitorul tau. Iti pierzi doar vremea, in timp ce altii construiesc sisteme pentru a trai si mai mult de pe spatele tau.

 

@Mitrut: Comunitatile de care vorbesti tu in acele fraze au murit deja, iar celelalte supravietuiesc. La noi ti se cere experienta pentru ca ne-am saturat de dobitoci, promisiuni, laude si minciuni.

Tot felul de persoane ne abordau inainte.

Iti voi oferi un mic exemplu din spatele scenei, ca sa nu zici ca inventez: Au venit doua persoane acum cateva luni sa ne zica sa redeschidem proiectul de mix, specificand ca au zeci de prieteni in spate care joaca CS 1.6 si care pot sustine acest proiect, dar ca nu au gasit o comunitate decenta , saturandu-se de forumurile pe care au fost pana in momentul acela. Ne-au aburit cu tot felul de lucruri, vrajeli si idei luate de pe alte forumuri , cum fac toti de altfel: ca au nu stiu cati ani vechime, ca au facut si au dres in comunitatea X , ca ei stiu cu ce se mananca 'gamingul romanesc' - termen inventat tot de ei - dar nici pana in acel moment nu erau capabili sa isi deschida un amarat de server de mix de 5 euro. Problema nu era cum ne-au descris-o ei. Erau in cautare de alta comunitate doar pentru ca au fost inlaturati de peste tot, nu pentru ca nu au gasit persoane capabile de o colaborare de durata. Intentia lor era ca noi sa le platim serverele , sa se poata juca ei si prietenii lor. Nu sunt primii care au urmarit buzunarele administratiei.

Cum poti sa vii tu aici si sa spui ca vrei sa ne ajuti cu trupa ta si ca ai nu stiu cate cunostinte, cand tu nu-ti permiti sa tii macar un server de 5 euro, dar sa fumezi un pachet de tigari de 15 lei iti permiti? Si daca puneau toti cate 2-3 lei tot il scoteau la capat. Din echipa lor de vis nici macar unul nu si-a aratat interes pentru plata unui server de mix, dar erau dispusi sa joace cu tot clanul lor daca ii finanta fairside. Ti se pare corect ?

Nu sunt genul de persoana care sa plateasca jocul si placerea altora doar pentru a primi in schimb bataie de joc si abuzuri de functii din cauza imaturitatii. Daca tu ii suporti pe ei si pe toti ceilalti care umblau dupa avantaje si se milogeau pe aici, iti platesc eu un domeniu + gazduire web, numai sa iti trimit acei oameni la tine si sa le oferi functii inalte. Doar sa vedem unde ajungi sau mai bine spus cat rezisti cu ei. Ti se pare ca am gresit in momentul in care i-am refuzat ? Trage si singur concluziile, esti destul de capabil.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×