Jump to content

Hitman 3 Jocul care a fost asteptat de admiratorii lui Agent 47


Recommended Posts

 

HITMAN3-preorder-20-01-2021.jpg.efffc7b787644f0e8dddd7516fed74a7.jpg

Trailerul de lansare al lui Hitman 3 este online

 

 

Trailerul de lansare prezentând hărțile noi ale jocului,iar unele dintre modalitatile interesante pe care Agent 47 poate sa le executate pentru a duce cu succes misiunile noi.

Acționând ca punctul culminant al trilogiei World of Assassination de la IO Interactive, Hitman 3 se transformă în cel mai mare joc al studioului până în prezent, oferind șase noi hărți în plus, acționând ca un hub pentru tot conținutul prezentat în cele două titluri Hitman anterioare. Odată ce jocul urmează să fie lansat chiar astazi, fanii sunt mai încântați ca niciodată să vadă ce a pregatit IO Interactive în cei doi ani de când a lansat Hitman 2.

Din fericire, un nou trailer de lansare care sărbătorește lansarea iminentă a jocului oferă o sclipire solidă a ceea ce urmează, concentrându-se pe Agentul 47, demontând violent o serie de ținte evazive. Alături de acțiune, povestea celei mai recente aventuri a asasinului iconic este prezentată pe tot trailerul, cu mai multe secvențe axate pe fețe familiare din interactiunile anterioare.

 


   Lansarea Hitman 3 cu funcția exclusivă Google Stadia

Amplasat în fundalul unui cântec dramatic, aproape Bond-esque, trailerul începe prin a zbura între mai multe dintre locațiile prezentate ale continuării, inclusiv nivelul Berlinului axat pe clubul de noapte, podgoriile izbitoare ale hărții Mendoza și conacul clasic englezesc al locației Dartmoor. Ca întotdeauna pentru Hitman, aceste niveluri vor fi mult mai mult decât ceva banal, trailerul arătând Agentul 47 folosind medii distincte pentru a scoate la iveală niște ucideri înfricoșătoare. Unul, de exemplu, îl vede pe asasin împingând un paznic atent pe o terasă de pe balcon, în timp ce altul îl vede înecând o țintă într-o toaletă.

 

 

 

În ceea ce privește aspectele narative ale trailerului, se pare că Hitman 3 va continua povestea predecesorului său, în timp ce Agentul 47 face echipă cu fostul său inamic Lucas Gray. Perechea este văzută colaborând la misiuni în timpul trailerului, cu o secvență care se concentrează pe baza duo care sare în hotelul din Dubai, prezentată în marea majoritate a previzualizărilor Hitman 3. Între timp, seria de bază a Dianei este, de asemenea, concentrată, 47 aparent căutând-o în timpul trailerului. Se pare că va tăia personal in carne vie în timpul segmentului Mendoza, care o înfățișează supraveghind podgoria de la un balcon.

Una peste alta, trailerul de lansare este încă o dovadă a faptului că IO Interactive își dezvoltă cel mai mare joc de până acum cu Hitman 3. Titlul acesta va fi probabil ultimul din aceasta serie pe care fanii lui Agent 47 il vor mai vede pentru mult timp, studioul trecând la James Bond titlul Proiect 007 odată ce producția din serie a fost finalizată oficial. Echipa a avut cu siguranță una dintre cele mai puternice momente ale carierei sale de când a repornit seria în 2016, devenind independentă în 2017, după o lungă ședere sub Square Enix.

Hitman 3 este disponibil pe data de 20 ianuarie (Astazi) pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch și Google Stadia.

  • Maximum Rate 4
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...