Jump to content

Cel mai modernist joc intră în secolul 21: Mass Effect Legendary Editon pe PC, PS5 și Xbox Series X


Recommended Posts

emree-

Mass-Effect-Legendary-Edition-Ea-Sports.thumb.jpg.660ee252cb8a8c647c7b6243ca9df75f.jpg

 

Fiecare joc din seria Mass Effect s-a bucurat de multe premii la momentul lansării, dar au trecut mulți ani de atunci, iar dezvoltatorii s-au gândit că povestea e suficient de bună în secolul 21. Aceasta e intitulată Legendary Edition și se va lansa pe 14 mai pentru majoritatea platformelor pe care le ai în minte, PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X / S și PlayStation 5, toate în aceeași zi.

 

Noul joc Mass Effect Legendary Edition este deja disponibil pentru precomandă, chiar dacă mai ai de așteptat câteva luni până când îl vei putea lua. 

 

Echipa care a făcut acest joc, Bioware, este foarte încântată de ceea ce au reușit să facă din jocurile clasice, începând cu tranziția la 4K Ultra HD cu suport pentru HDR pentru toate cele trei jocuri incluse în pachetul Legendary.

 

Ca să-ți faci o idee dacă merită sau nu să faci o investiție în Mass Effect Legendary, poți arunca o privire pe trailerul de mai jos.

 

Spoiler

 

★ Retrăiește sega cinematografică 

Mass Effect Legendary Edition include single-player si peste 40 dlc-uri din jocurile Mass EffectMass Effect 2, Mass Effect 3 care includ arme premium, armuri si pachet remastered optimizat pentru 4K.

 

Mass-Effect-Legendary-Edition-Ea-Sports-grid.thumb.jpg.ac9e0f24cecfde74aa9268e32548c76e.jpg

 Reflectă la alegerile tale 

Alegerile tale călătoresc perfect de la un joc la altul. Fiecare decizie pe care o veți lua va controla rezultatul fiecărei misiuni, fiecare relație, fiecare luptă - și chiar soarta galaxiei în sine.

 

Mass-Effect-Ea-Sports-fight.thumb.jpg.e9ffbc307d9c68b62f9e64d39902d904.jpg

 Experimentează Legenda lui Shepard 

Creați- și personalizați- propriul personaj, de la aspect și abilități până la un arsenal personalizat, apoi conduceți echipa de recunoaștere de elită într-o galaxie în frământări.

 

Mass-Effect-Legendary-Edition-sun.thumb.jpg.833d4d1b66d2dc397f70c6e605e47002.jpg

sursă: EaSports/MassEffectLegendaryEdition

  • Like 1
  • Love 1
  • Maximum Rate 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Utilizăm Cookies și Tehnologii similare. Continuarea navigării implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. Terms of Use Privacy Policy