Jump to content

Prezentare - NERDZ - Discord BOT


Recommended Posts

image.png.976daab973426e1f435c373c817c99d3.png

 

Bună!

 

Aș vrea să vă prezint cam ce am realizat cam din martie până în momentul actual, dintr-un simplu bot fără nici o comandă și fără nici un fel de funcție, am ajuns la un număr de 38 de comenzi destul de interesante zic eu.

Numele lui este 'NERDZ'. I-am pus acest nume deoarece eu cu acesta am activat pe mai multe comunități și servere (SA-MP, CS:GO, CS 1.6), iar la momentul respectiv nu știam ce nume să-i pun și de aceea am decis să rămân la acesta.

Vă voi lăsa mai jos un link de la un google document, unde le-am prezentat celor din staff-ul de la Discord cam tot ce face botul meu, deoarece am vrut să le arăt simplu și concret tot ceea ce face, acest lucru fiind necesar în procesul de verificare al acestuia.

https://docs.google.com/document/d/1RTHtdxiMPzeGrs9BzI_zDub3QlafTan1jff8cT7J6es/edit

 

Link de invite al botului: https://discord.com/oauth2/authorize?client_id=692531214162198558&permissions=8&scope=bot

Doresc să menționez faptul că acest bot nu are comenzi ascunse sau ilegale. O dovadă clară a acestor cuvinte o reprezintă bifa botului, nu ar mai fi avut-o în momentul în care ar fi fost găsite comenzi / chestii ascunse prin partea de cod al acestuia.

Botul rulează pe o versiune de discord.py 1.6.0 cu ambele privilegii activate (Server Members Intent și Presence Intent) și pe o versiune de Python 3.6.8 fără nici un fel de problemă.

Acesta este activ pe 69 de servere cu aproximativ 14.000 de utilizatori

 

Pot spune că pe lângă toate perioadele în care mă mai enerva faptul că nu mă descurcam să rezolv anumite erori ce apăreau din cauza neștiinței mele în a lucra în acest 'Python', am rămas plăcut surprins de ideea și de starea actuală a botului. Acest lucru se datorează și faptului că mereu mi-a plăcut să-mi 'bag nasul' în părțile astea de cod, în așa fel încât să acumulez cât mai multă experiență și să dau dovadă de un cod scris cum trebuie și fără nici un fel de problemă.

 

Cred că vă întrebați cum am ajuns la numerele de mai sus. Ei bine, am avut numere și mai mari, dar oamenii își aleg ce vor, cum vor și când vor, pe serverele lor proprii. După părerea mea, nu este nici greu dar nici foarte ușor să populezi un bot de discord. Există diverse site-uri de publicare al boților de Discord dar tot va trebui să vă faceți publicitate singuri, cum îmi fac eu acum. Vreau să menționez faptul că nu am creat acest topic doar pentru a-mi face publicitate la adresa botului, pentru că pe mine nu mă ajută cu absolut nimic acest lucru. Sunt doar niște numere, da, poate că îmi crește puțin zâmbetul pe buze când văd că oamenilor le place ceea ce am făcut și că îmi utilizeaza botul cu plăcere, dar asta nu înseamnă că am un câștig financiar din urma acestei creații. Pur și simplu am vrut să-mi împărtășesc propria creație cu voi, fiecare este liber să-l adauge sau să nu-l adauge în serverele lor.

 

Vă mulțumesc frumos pentru timpul acordat citirii acestui topic!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

Utilizăm Cookies și Tehnologii similare. Continuarea navigării implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. Terms of Use Privacy Policy