Jump to content

Despre Need For Speed


sNakENdAk1Ng

Recommended Posts

sNakENdAk1Ng

need-for-speed-heat.thumb.jpg.28515620d76f1f7d400c601c155fa0e3.jpg

Sursă imagine: https://www.bangkokpost.com/tech/1809739/burnin-up

Ce este Need for Speed ?

Need for Speed (prescurtare: NFS) este o serie de jocuri video de curse multiplatformă, primul joc The Need for Speed fiind lansat pe 31 august 1994. La 21 octombrie 2009, Electronic Arts a anunțat că franciza a vândut peste 100 de milioane de unități, făcând din Need for Speed cel mai de succes din punct de vedere comercial seria de jocuri de curse la acea vreme, iar Need for Speed: Most Wanted fiind cel mai bine vândut joc din serie cu 16 milioane de exemplare vândute

 

Pot spune cu ușurință că Need for Speed Heat este un joc mult mai bun decât Need for Speed: Payback din 2017. Are o progresie mai bună, o poveste mai bună, o manevrare mai bună și exclude întoarcerea uriașă la micro-tranzacții care a cântărit predecesorul său. În general, este un joc de curse arcade destul de distractiv. De asemenea, nu este nici cea mai interesantă sau unică versiune a genului, dar ceva cu care probabil te vei distra probabil dacă ești dispus să-i dai o lovitură. Nu există multe noutăți despre Need for Speed Heat, dar, în general, este o experiență destul de plăcută.

Cum decurge jocul ?

Problema mare a jocului Need for Speed Heat este utilizarea modurilor sale zi și noapte. În timpul zilei, veți face cursa în jurul hărții lumii deschise, participând la curse și evenimente care vă permit să câștigați bani pentru a cumpăra vehicule noi și upgrade-uri. Cu toate acestea, trecerea la noapte va deschide curse de stradă unde veți câștiga în primul rând puncte de reputație, ceea ce este versiunea de experiență Need for Speed Heat. Nivelarea cu puncte de repriză vă va oferi acces la vehicule mai bune prin intermediul reprezentanței și la upgrade-uri mai puternice pentru vehiculele dvs.

 

De asemenea, veți avea acces la mai multe evenimente de poveste care vor progresa narațiunea generală. Modul de noapte face, de asemenea, poliția de patrulare mai agresivă și mai abundentă, întrerupând deseori cursele și urmărindu-vă pe străzile orașului. Fii prins și vei primi o penalizare destul de mare atât pentru portofel, cât și pentru scorul reputației, dar dacă reușești să scapi de polițiști, vei crește și scorul de, care acționează ca un fel de multiplicator de experiență.

Povestea jocului

need-for-speed-series-cars-game-pc.thumb.jpg.a64387a96b937344a1768f334cc7e620.jpg

Sursă imagine: https://wallpaperaccess.com/need-for-speed-heat

 

Există câteva discipline majore de conducere în Need for Speed Heat, evenimentele devenind din ce în ce mai abundente pe măsură ce parcurgeți povestea. Majoritatea Need for Speed Heat se concentrează pe curse de stradă / drum, dar în cele din urmă vei începe să participi și la evenimente off-road și drift. Atunci când cumpărați upgrade-uri pentru orice vehicul, veți putea cu ușurință să spuneți ce efect ar putea avea o piesă asupra mașinii dvs., astfel încât să puteți regla cu ușurință derivații, off-road, on-road sau o combinație de diferite tipuri. Veți dori să faceți acest lucru cu siguranță pentru evenimentele ulterioare, deoarece un vehicul rutier nu va funcționa bine în evenimentele off-road și va trebui să mențineți drifturile pentru o perioadă mai lungă de timp dacă sperați să scorurile necesare pentru a bate evenimentele derive.

 

Este suficient de ușor să comutați între vehicule și înainte de un eveniment, astfel încât să puteți păstra mai multe mașini în garaj și să le reglați la seturi de abilități specifice. Există, de asemenea, o serie de personalizări cosmetice în Need for Speed Heat, susținute de creațiile comunității, care sunt suficient de ușor de accesat. Puteți, de asemenea, să vă personalizați personajul șoferului, începând de la un număr destul de mare de caractere prestabilite, care pot fi echipate în continuare în diferite opțiuni de îmbrăcăminte cumpărate prin garajul dvs. De fapt, am fost surprins de numărul mare de opțiuni de îmbrăcăminte disponibile și veți putea vedea personajul dvs. suficient de des prin intermediul scenelor de poveste.

 

need-for-speed-police-cars-racing-cars.thumb.jpg.55df60173ad40af17381060f0260ec70.jpg          need-for-speed-heat-all-series-car-game.thumb.png.32a2d9468b0a969b7eb298bdafe5dab8.png

                                               Sursă imagine: https://hdqwalls.com/wallpaper/480x854/need-for-speed-heat-nissan-gtr-4k           Sursă imagine: https://medium.com/@mille808/need-for-speed-heat-review-1b3ab196f8c6

 

Din nou, porțiunea perfectă de conducere a Need for Speed Heat este destul de distractivă. Se pune un accent destul de puternic pe derivarea corespunzătoare, realizată prin lăsarea gazului și apoi apăsarea lui rapidă înapoi atunci când mergeți într-un viraj. Mașina inițială pe care o alegeți și piesele disponibile pentru aceasta fac inițiale unele mecanici de derivă problematice, dar odată ce vă puteți actualiza mașina, probabil că veți avea un timp mai bun în general. Singura frustrare reală pe care am avut-o cu Need for Speed Heat a venit de la poliția super-agresivă, care odată ce te prinde, te va urmări constant. Poate fi dificil să te desprinzi de ea și chiar să le faci rău în număr mare fără să te prăbușești.

 

Vă veți adapta la ele în timp, dar unele dintre întâlnirile inițiale au fost puțin descurajante. Need for Speed Heat îți oferă opțiunea de a juca online cu alții la începutul jocului sau în modul solo oricând. Jocul online vă va completa harta cu alți jucători și vă puteți alătura, de asemenea, unui echipaj (breaslă) odată ce ați parcurs secțiunea de poveste timpurie a jocului. Alți jucători vă pot avea impact oricând, chiar și în timpul curselor, dar rareori am dat peste cineva care încerca să-mi troleze experiența. Dacă joci cu alții, poți opta pentru ca aceștia să se alăture evenimentelor tale, dar nu am găsit o mulțime de oameni dispuși să renunțe la ceea ce făceau și să mi se alăture atât de des.

 

Need for Speed Heat a funcționat destul de bine pe un PS4 Pro și, în general, jocul face o treabă excelentă oferind un sentiment de viteză pe tot parcursul. Unele dintre cursele de stradă care vă fac să coborâți în jos prin diferite curbe vă pot lovi cu adevărat în overdrive în cel mai bun mod posibil. Nici nu m-am confruntat cu o mulțime de probleme tehnice, în afara uneia sau a altei blocări puternice înapoi la meniul meu PS4.

 

Din nou, nu cred că Need for Speed Heat face mult pentru a reinventa atunci când vine vorba de jocuri de curse open-world, dar ajută la resetarea francizei într-un mod care s-a simțit necesar în acest moment. Este o experiență plăcută de-a lungul timpului, povestea este distractivă, poate prea serioasă, și calea generală de progres este bine realizată. Dacă îți este poftă să urci la volanul unei mașini virtuale în acest sezon, Need for Speed Heat va fi probabil jocul perfect pentru tine.

 

Sursa: https://gaming-age.com/2019/11/need-for-speed-heat-review-for-ps4-xbox-one-and-pc/

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Starred 1
  • Congrats! 1
  • Love 1
  • Maximum Rate 3
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...