Jump to content
Sign in to follow this  
♛ pIst0l@ruL [awp] ♛

Utilizare Facebook

Recommended Posts

♛ pIst0l@ruL [awp] ♛

Salut tuturor,

 

As vrea sa propun utlizarea facebook-ului la capacitate mult mai mare pentru comunitate, pentru servere pentru playeri, consider ca aduce destule beneficii:

 

1. postarea ss-urilor pe facebook se face mult mai usor atat de romani cat si de straini;

2. prin intermediul facebook-ului ne putem promova intr'o masa mult mai mare comunitatea/serverele;

3. prin facebook castigi playeri loiali;

 

Bineinteles nu doar cele 3, dar acestea le consider cel mai importante.

 

Cum propun sa facem asta? 

 

Am vazut ca avem deja pagina fb, eu zic asa fiecare server care este activ/potent in ceea ce priveste playerii sa detina pagina de fb si nu doar cea a comunitatii. Cel putin pentru serverul blackdevil as vrea sa avem pagina de fb.

La pagina de facebook se poate da acces la admini sa accepte, sa stearga post-uri etc.

 

 

Chiar sunt convins ca aceasta unealta ne'ar ajuta foarte mult.

 

Astept pareri

 

Cu respect,

pIst0l@ruL[awp]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și reprezintă o Comunitate de Jocuri Online. Avem o viziune diferită și unică asupra lumii Internetului și colaborăm cu dezvoltatori web și programatori, nu doar cu simpatizanți ai jocurilor FPS. Echipa Administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×