Jump to content

Forums

 1. Administratie Forum

  1. Zona Administrativa

   In aceasta zona echipa noastra realizeaza anunturi si abordeaza idei noi, iar utilizatorii comunitatii pot lua parte la recrutarile oficiale de personal.

   59
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Aceasta sectiune este dedicata exclusiv dezvoltarii comunitatii si include diverse proiecte, concursuri si competitii.

   3.372
   posts
  3. Documentatie Forum

   Aici se regasesc regulamentele forumului si serverului de teamspeak, precum si detalii despre comunitate si administrarea acesteia.

   5
   posts
  4. Zona DNS

   Secțiunea dedicată managementului serverelor Comunității Fairside România.

   15
   posts
  5. Asistenta & Feedback

   Asistenta in vederea furnizarii ajutorului necesar utilizarii functiilor oferite de platforma forumului este oferita de personalul comunitatii noastre.

   472
   posts
 2. Servere oficiale ale comunitatii

  1. TS.FAIRSIDE.RO - Team Speak 3

   TS.FAIRSIDE.RO Teamspeak 3 România

   DNS TeamSpeak 3: TS.FAIRSIDE.RO - IP Server: 137.74.90.77:9987 - Informatii Server

   Sistemul AES este activ permanent pentru criptarea datelor pe toate canalele de TeamSpeak.

   749
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 - Servere publice

   Secțiune dedicată serverelor publice de CS 1.6 afiliate Comunității Fairside România.

   4.349
   posts
  3. MIX.FAIRSIDE.RO - Zona de Mix

   Zona dedicată competițiilor realizate pe serverele oficiale de CS 1.6 din Comunitatea noastră.

   8
   posts
 3. Canalul de YouTube al Comunitatii

  1. Propuneri Subiecte Canal de YouTube

   Aici propuneți subiecte noi pe care doriți să le abordăm pe Canalul de YouTube al Comunității noastre. Aveți astfel șansa ca ideile voastre să fie dezbătute de echipa noastră pentru a vă satisface curiozitatea și interesele.

   1
   post
  2. Propuneri Idei de Dezvoltare Canal de YouTube

   In aceasta sectiune propuneti idei generale care contribuie la dezvoltarea canalului de YouTube.

   1
   post
  3. Feedback Canal de YouTube

   Împărtășiți opiniile dumneavoastră cu privire la Canalul nostru de YouTube. Comunicați-ne ce credeți despre subiectele abordate de echipa noastră și veniți cu propuneri noi pentru o dezvoltare continuă.

   1
   post
  4. Promovari Canale de YouTube

   Secțiunea de Promovări se adresează altor canale de YouTube care susțin Comunitatea Fairside România pe baza unui parteneriat între părți prin care se urmărește o evoluția și dezvoltarea reciprocă.

   3
   posts
 • Recomandari

 • Consultanță Business

 • Infrastructură IT

 • Ultimele actualizari

  Consolidare relații cu Businessinf

  07 Decembrie 2018
  Echipa administrativă a Comunității își consolidează relațiile cu liderii proiectului BUSINESSINF ROMÂNIA și oferă serverul de TeamSpeak ca garanție pentru creștere și evoluție concomitentă.

  Actualizare Forum & Temă

  18 Noiembrie 2018
  Platforma IPS a fost actualizată odată cu tema forumului. Utilizăm ultimele tehnologii în materie de infrastructură IT și ne bucurăm din plin de platforma cloud autoscalabilă furnizată de FAIRTLD SRL. Ne detașăm treptat de proiectele particulare pentru creșterea Comunității FAIRSIDE ROMÂNIA.

  Mentenanță & Recrutări Personal

  23 August 2018
  Urmează o perioadă de mentenanță pentru Fairside care se va termina odată cu sfârșitul lunii septembrie. Echipa FAIRSIDE ROMÂNIA va crește progresiv, iar perioada de recrutări personal se va extinde până la data de 31 decembrie 2018.

  Programare actualizare index

  23 August 2018
  S-a programat oficial data pentru revizuirea extensiilor din platforma siteului și reconstruirea paginilor asociate indexului domeniului fairside.ro. Aplicăm de asemenea ajustări adiționale pentru proiectul FAIRSIDE ROMÂNIA.

  Actualizare Zonă DNS domeniu

  20 August 2018
  S-au actualizat setările pentru Zona DNS aferenta domeniului principal fairside.ro. Au fost îndepărtate toate înregistrările DNS redundante și s-a aplicat un un filtru pentru evitare Spam pe adresele de e-mail principale ale domeniului.

  Reconstruire Fairside România

  19 August 2018
  Se aplică modificări majore asupra siteului Fairside România având în vedere faptul că facem parte din planul de dezvoltare și evoluție progresivă pus la punct de partenerii și susținătorii comunității.

  Actualizare IPS: Platformă & Temă

  18 August 2018
  Platforma acestui Site a fost actualizată la ultima versiune și s-a adoptat un nou template. Clasele CSS au fost optimizate și redate într-o manieră diferită în vederea aplicării unei noi viziuni de dezvoltare și evoluție.

  Fixare bug redirecționare

  30 Iulie 2018
  Fișierele din public_html au fost rescrise în vederea efectuării unei redirecționări eficiente către websiteul nostru. În prezent redirecționarea funcționează perfect la introducerea adresei URL http://fairside.ro în Browser pentru accesarea siteului.

  Trailer YouTube: Fairside România

  11 Iunie 2018
  Am lansat oficial primul Trailer pentru Canalul de YouTube al Comunității Fairside România. Vizitați următoarea legătură URL pentru a arunca o privire asupra clipului video.

  Ștergere Server Discord

  18 Iunie 2018
  Serverul de Discord a fost îndepărtat din Comunitate deoarece nu oferă encripție pentru conversații. TS.FAIRSIDE.RO rămâne serverul de voce de bază al Comunității FAIRSIDE ROMÂNIA având în vedere că encripția conversațiilor este activă permanent.

  Creare Canal de YouTube

  06 Iunie 2018
  Canalul de YouTube administrat de liderii Comunității FAIRSIDE România și-a facut apariția astăzi. Vizitați următoarea legătură URL pentru abonare.

  Mentenanță programată VPS & TS3

  14 & 18 Mai 2018
  Efectuăm actualizări de mentenanță asupra serverelor dedicate și asupra tehnologiei VPS administrată de echipa noastră în zona internațională.

  Actualizare Forum IPS 4.3.1

  26 Aprilie 2018
  A fost actualizată platforma forumului la IPS 4.3.1. S-au realiizat optimizări interne în Codul PHP și în Clasele CSS, iar tema a fost readaptată pentru compatibilitate 100%.

  Implementare HTTP/2 în Cloud

  19 Aprilie 2018
  S-a implementat protocolul HTTP/2 în Cloud la Compania de Hosting care găzduiește fairside.ro, iar utilizatorii beneficiază din plin de avantajele noilor schimbări.

  Organizare campanie de grade

  18 Februarie 2018
  Echipa administrativă caută personal pentru întregul site și pentru proiecte particulare.

  FAIRSIDE.RO & YouTube România

  30 Ianuarie 2018
  Echipa administrativă a comunității noastre apare oficial pe YouTube în anul 2018.

  Actualizare Forum IPS (Blue-One)

  20 Ianuarie 2018
  Am actualizat oficial setul de clase CSS și funcții php din tema Comunității noastre.

 • Subiecte Forum

 • Postări

  • Nick: loY :c (queen) IP TAU: - Steam/Valve Numeric: nu cred ca este nevoie. Ora/Data/Mapa:  10/11/2018  22:40 Adminul reclamat: Unknow. Wh0? Dovada: https://imgur.com/iVRkzHb  , https://imgur.com/gQYgWoi , https://imgur.com/U289hTp    (Imi pare rau ca nu am putut face mai multe poze pentru a posta) In primul rand as vrea sa incep cu domnu' Wh0 deoarece nu vrea sa poarte o conversatie cu mine , si am ales sa fac aceasta  reclamatie pentru ca in alt fel nu stiu cum i-as putea atrage atentia .  Te-am intrebat destul de clar ''Ne ocupam si noi de codes/codati ? '' La care mi-ai raspuns '' De ce sa ma ocup?''  nu vreau sa zic ca lucrul asta m-a deranjat atat de tare ,dar nu cred ca gradul pe care il ai acum tine doar de playeri care anunta prin u@ cine este codat si cine nu ,totusi ,spiritu' ala de observatie . Sincer,nu ma intereseaza experienta ta in amx dar,nu imi pot imagina cum poti da gag unu-i player care isi activeaza aimu-l si apoi sa vii tu mie sa imi spui "Ce ai ma " ?  Da stai putin ti-am atras atentia nu pentru mine pentru restul jucatorilor care inca mai erau pe server,dar vad ca pe tine te-a durut in pukă sa zic asa si da-i incontinuare la fraguri . (sa precizez ca pe langa ala mai erau ) .  Te-am chemat pe TS sa discutam,nu ai vrut . Te-am intrebat cine ti-a dat gradu' , nu mi-ai raspuns . Si sa stii ca nici lucrul asta nu m-a deranjat ,m-a deranjat ca ai fost un nesimtit si jumatate  sa nu mai aduc in discutie dialogu' cu minora si skype-u ,stai tu linistit tineti-o in boxeri ca nu e nevoie de demonstrati .  Fa-ti treaba de admin cand ti se cere ,chiar daca eu nu mai detin gradu' pe care l-am avut si am plecat din motive personale , inca sunt aici . 😊      
  • VOTAT 

   https://prnt.sc/lt7u4y
  • Salutări,    Aici puteți posta orice despre server cereri și tot felul de nelămuriri  Nu uitați trebuie sa păstrați un limbaj civilizat! 
  • Regulamentul va fi introdus în curând. 

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și a început ca o Comunitate de Jocuri Online. Pe parcurs Comunitatea s-a dezvoltat datorită implicării active a personalului și s-a extins în alte medii. Echipa administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile, pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×

Important Information

Utilizăm cookies și tehnologii similare pentru îmbunătățirea acestui Site. Continuarea navigării implică acceptarea termenilor și condițiilor noastre. Vă mulțumim!