Jump to content

De ce sunt importanți developerii pentru o comunitate de gaming?


HKS 27D

Recommended Posts

Foarte frumos explicat, acum înțeleg cu adevărat ce înseamnă Developer și importanța lui într-o comunitate, felicitări!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Foarte interesant articolul; imi place ca ai fost critic si ai explicat bine diferenta dintre un programator si cineva care modifica, codul altcuiva. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Alexandru Design

Frumos, îmi place ceea ce văd eu în acest topic. Dar să nu uităm, pe comunitățile de gaming mai ales ca acestea nu pot fi developeri adevărat, a fi un developer trebuie să știi mai multe decât credeți voi, da este ușor să mă documentez de pe net ce este ăla un web developer, dar dacă nu ai vorbit / văzut unu-l sau ai fi încercat să te pui în poziția unuia nu ai de unde să știi cu adevărat. Întreadevăr în ziua de azi găsești ogrămadă de "Web Developeri" mai ales pe comunitățile nosate de gaming în România.

 

Acești "Web Developeri" sunt defapt și defapt niște Web Designeri care lucrează pe munca altui developer (Invisioncommunity). Codurile și toate elementele sunt făcute de adevăratul developer al comunității Invisioncommunity, în care se găsește; (PHP, JAVASCRIPT, HTML, CSS și multe altele). Acești developeri pe care îi avem noi în România pe comunitățile de gaming știu maxim 2/3 limbaje de programare. (HTML, CSS și JS), php-ul pe care-l folosesc ei {{if theme.enable_slider == "1"}} sunt defapt concepute de Invisioncommunity sau poate chiar alt cineva. La fel și cu "if" "expression" provin de la Invisioncommunity.
Mulți dintre așa ziși developeri din România nu au habar ce este funcția de "expression". În comunitățile ăstea așa de gaming cunosc doar un singur om care poate deveni un developer cu cunoștința a 14 limbaje de programare acesta find DeVe (enixservers).

Nu știu poate am scris și eu pe aici ceva prostii și eu la rândul meu sunt un developer (web designer) care face teme și rezolvă alte probleme la comunitățile din România. Sper că nu am deranjat pe nimeni cu acest reply, dar cei care au gradul de developers / webdevelopers intr-o comunitate, ar face bine să-și schimbe numele la grad altcumva. (Web Designer / Support / Web Designer & Support).

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...