Jump to content

Admini servere CSGO, Jucători Prime, Level pe Steam


HKS 27D

Recommended Posts

HKS 27D

level-steam-account-csgo.jpg
 

Contul de Steam, Level și Prime CSGO

Exista o mulțime de persoane care joacă CSGO - atât în România, cât și în alte țări. Având în vedere starea de urgență din România și petrecerea timpului în casă, tot mai multe persoane joacă CSGO. Totuși, dintre toți acești jucători de CSGO, de ce sunt preferați oamenii cu Level pe Steam și Prime?


Investiția în contul de Steam demonstrează faptul că te interesează platforma și jocul în sine. Pe baza experienței de ani de zile de CS 1.6 și CSGO (servere administrate, coordonare admini, ședințe etc.) susțin este foarte mică rata jucătorilor care investesc bani in conturile de Steam pentru Prime CSGO sau Level și preferă să folosească coduri. E un lucru rațional. Din marea majoritate a jucătorilor, cine ar pierde bani aiurea tot timpul doar să joace cu cod și să primească ban de la Valve? Sigur, pot fi excepții, dar tind sa cred că sunt destul de puține cazuri.

 

csgo-prime-account-steam-servers.jpg

 

Admini servere: Prime CSGO și Level Steam

De ce preferăm în general admini cu Prime pe CSGO și Level pe Steam? Pentru că aceștia demonstrează exact ce am spus mai sus: faptul că îi interesează platforma și jocul în sine. Daca nu ar investi bani, ar rămâne pe Level 0, chiar daca ar obține Prime din câștigarea meciurilor de Competitive odată cu trecerea timpului. Sau maxim ar putea face Level 1-2, dacă îndeplinesc niște taskuri pentru profilul de Steam.

 

Cum alegem adminii de obicei?

Ei bine, sunt câțiva factori generali care contribuie la alegerea unor admini de calitate precum limbajul, atitudinea față de ceilalți și așa mai departe. Totuși, de obicei ne axam și pe alte aspecte importante:

 • Level Steam
 • Prime CSGO
 • Ore jucate în CSGO
 • Vechime cont Steam
 • Medaliile obținute în CSGO
 • Orele jucate pe server
 • Respectul față de alți jucători
 • Aplicarea și respectarea regulamentului serverelor de CSGO
 • Acomodarea cu utilizarea comenzilor SourceMod etc.


De ce sunt importante lucrurile detaliate anterior (Level Steam, Prime CSGO, Medalii, vechime cont Steam etc.)? Ei bine, acestea vor oferi o experiență mai bogată și de asemenea vor fi evitate complet situațiile în care adminii vor fi trași la răspundere de jucători mai experimentați decât ei.
Spre exemplu, avem un Admin cu Level 0 Steam, fără medalii CSGO, fără Prime. El dorește să verifice un potențial codat de pe server. De multe ori apare unul dintre următoarele tipuri de conflicte generate de jucători: "Ai 100 de ore pe CSGO și mă verifici pe mine?"; "Ai Level 0 pe Steam și nu ai Prime? Cine ți-a dat admin?" etc.
Nu contest că pot exista oameni cu experiență și admini de nota 10 (fara Level Steam, fără Prime etc.) care își fac treaba foarte bine și știu cum să treacă peste situațiile conflictuale, doar că sunt foarte rari. Prea rari. Totuși, majoritatea jucătorilor de acest gen schimba conturile de Steam mult prea des și nu sunt stabili.
De asemenea, exista situații penibile în care jucătorii petrec timp pe server de pe conturi de Steam secundare. Acest lucru e o prostie. Marea majoritate dintre ei fac asta pentru că joacă cu diverse scripturi/loadere/configuri etc și primesc ban de la Valve pe multe conturi de Steam. Dacă stăm să analizăm obiectiv lucurile, de ce ar vrea cineva 2-3-4-100 de conturi de Steam secundare pentru servere publice? E ilogic. Care e problema daca joci de pe contul principal? De ce ai nevoie de conturi secundare?

 

admini-servere-csgo-romania.jpg

 

Verificarea și adminii de pe serverele de CSGO

Majoritatea jucătorilor care au Level 0 pe Steam, nu au Prime și/sau nu oferă adminilor posibilitatea de verificare evită să fie trași la răspundere. Propunerea penibilă și absolut prostească invocată de jucătorii cu coduri/scripturi/loadere etc. este aceea de a folosi Discord pentru partajare. Asta e cea mai mare prostie. De ce? Pentru că pe Discord omul îți arată ce vrea el la verificare. Poți să îi ceri sa intre în anumite fișiere/foldere sau sa acceseze anumite programe, doar că Adminul nu va fi în control complet. Iar aici intervine următorul lucru: de ce e important să ai admini de calitate pe server?

Scopul adminilor de pe serverele de CSGO este acela de a se distra, la fel ca ceilalți jucători simpli. În momentul în care apar situații care încalcă regulamentul, adminii de pe serverele de CSGO trebuie să se ocupe de cazuri.
Ideea e că adminii de pe serverele de CSGO trebuie să fie oameni de calitate, care pot face verificări cu TeamViewer și/sau alte programe fără să șteargă lucruri din calculatorul jucătorilor și fără să își bată ulterior joc de ei în mod public din cauza fișierelor private găsite.
Partea cu verificarea TeamViewer e destul de sumbră, dar necesară în foarte multe cazuri. Sigur, pot fi multe situații în care jucătorii vor juca prost dacă rămâi spec pe ei, dar verificarea te ajută să cureți serverul de toți indivizii suspecți de utilizare a codurilor. Nu voi intra în subiectul intimității și vieții private, însă e un lucru destul de important de abordat în alte articole viitoare pentru Fairside România. Verificarea TeamViewer poate fi considerată că fiind o modalitate de invadare a vieții private în spațiul virtual.

 • Like 2
 • Thanks 1
 • Starred 1
 • Love 1
 • Maximum Rate 3
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...