Jump to content

Implementare pagina status comunitate

Recommended Posts

Posted

Deci jur ca e geniala pagina de status, nu stiu cum isi face queryurile dar chiar da bine.. nu poti face queryuri si pentru serverele de csgo?

Cu ceva munca s-ar putea folosi ca si index, am eu ceva idei realizabile.. parerea mea ca ar fi prea top?

• Starred 1
Posted

Foarte utila pagina, mult mai accesibila, pot zice ca iti faci treaba pe care o ai utilizand aceasta pagina!

• Thanks 1
Posted
On 07.02.2021 at 18:50, Țicu said:

Deci jur ca e geniala pagina de status, nu stiu cum isi face queryurile dar chiar da bine.. nu poti face queryuri si pentru serverele de csgo?

Cu ceva munca s-ar putea folosi ca si index, am eu ceva idei realizabile.. parerea mea ca ar fi prea top?

Referitor la QUERY-urile pentru CSGO și un index de servere - este în pending și probabil va rămâne așa pentru o perioadă îndelungată. E prioritar să rezolvăm alte lucruri pentru a eficientiza treaba unde putem.

Pentru partea de index public_html - momentan rămânem fără, cu redirecționare către /forum/. Situația e la fel, în pending.

Mulțumim pentru feedback! Vom ține cont pe parcurs.

• Like 1
  • Starred 1
  • Love 1
  • Maximum Rate 1
  • 1 year later...
Posted

Am revenit cu noi actualizări ale platformei.

Platforma a fost refacuta pe alocuri, am rescris CSS-ul complet pentru Dark Mode, am modificat putin partea de backend, am refacut complet partea de responsive.

A trebuit sa mai scriu si pe la responsive ceva cod pentru a creste compatibilitatea cu dispozitivele mobile.

Asa cum am mentionat cu alta ocazie:

• Pentru cei care vor sa preia platforma, nu recomand să o aruncați pe host și atat. Eu am facut modificari mici și majore și încă nici n-am apucat sa le pun pe toate pe site la data acestei postari.
  • Este full de bug-uri. Dacă nu mai lucrează la ea așa mult autorii proiectului, va deveni deprecated în scurt timp.
  • Oricum are componente care sunt deprecated de peste 3-4 ani.
  • Spor la rescris codul developerilor, daca va apucați de lucru.

Cine știe web dev și puțină programare software, rămâne cu ea și o întreține pe termen lung.

Imagini platforma:

status-comunitate-fairside.png platforma-status-updates-comunitate.png platforma-actualizari-servere-sistem-dedicat-forum.png

• Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...