Akilla Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Tip(avatar/semnatura/banner/userbar):avatar Dimensiuni:100x100 Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante): cum credeti voi ca se vede fain Text:Akilla^ Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]: Avatar ul mult Alte informatii: daca puteti face din GIF ul de la avatar ul meu ceva frumos dar tot asa sa mearga si daca puteti face si o semnatura Tip(avatar/semnatura/banner/userbar):Semnatura Dimensiuni:400x180 Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante):Principala albastru deschis sau rosu si secundara portocaliu sau albastru inchis Text: Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]:Cu fete sau ceva ... Alte informatii:sa fie o semnatura in care sa imi srcrie numele cu rosu sau albastru deschis cum credeti voie ca se vede mai bine .... si serverul meu sa fie scris cu albastru inchis sau mai bine portocaliu tot pe semnatura Si daca ati putea ca semnatura sa fie ca un GIF asi aprecia mult Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:nu cred ca am mai facut cerere
Recommended Posts