CIPI Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Tip(avatar/semnatura/banner/userbar):Avatar Dimensiuni:150x250 Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante):Alb/Rosu sau cum vine mai bine. Text:SIRCORE Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]:Avatarul de la Profil va rog. Alte informatii:bwin vezi ca vreau ceva bun de la tine ) Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:http://www.fairside.ro/forum/index.php/topic/10480-rezolvatcerere-avatar-sircore/
bwin Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Sper sa-ti placa si tie ceva na .. daca e imi zici daca vreai sa mai schimb ceva ^_^
CIPI Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Mersi mult man !!! 7 Avatare?! Amazing ! Cica "daca e imi zici daca vreai sa mai schimb ceva ^_^" Nesimtit sa fiu sa iti cer altceva !! Poti da Lock Topic !! Thank you again ! 1
Tokyo GFX Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 t.c Sircore, te rog lasa-m socku in pm ca imi place mult )
Recommended Posts