bwin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Nick-ul celui caruia ii daruiti acest cadou : membri / staff Gift: Mesaj: Am incercat si eu ceva, free to use. Cine mai vrea sa incerce, sa lase reply cu lucrariile, userii pot alege. Edited April 21, 2017 by kenzake UPDATE ! Cuvinte intortocheate rezolvate. 5
CIPI Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Se vede ca esti Profesionist! O sa le folosesc si eu!! Te mai rog ceva , lasa-mi in PM link-ul de unde ai descarcat PHS .
Shredder Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Da ,aș dori și eu link de unde ai PhotoShop .
kreedz Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 bwin-e, mai bine toate de o culoare, ca la aceea cu topic closed, e cea mai frumoasa!
bwin Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 bwin-e, mai bine toate de o culoare, ca la aceea cu topic closed, e cea mai frumoasa! Am facut sa fie o diversitate, sa nu te doara ochii de la aceeasi culoare
bwin Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Le-ai pus pe ale mele vechi? :3 E bine <3 ca nu le mai aveam salvate. Pacat ca nici tu nu le ai pe toate. 1
bwin Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Is prea â€barosaneâ€, nu dă bine la ochii, ar fi mai bine ceva mai elegant...Pe langă că nu-s aÈ™a interesante... ar merge mai bine cum niÈ™te shape-uri. Nu le-am pus aici sa dai tu "sfaturi", doar pui iconite, membrii aleg.
BWone Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Sunt frumoase dar mai bine ar fi daca ar fi de o culoare
Recommended Posts