kenzake powah! Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Descriere: Este un plugin ce contine mai multe comenzi necesare in administrarea unui server.Cei drept m-am luat dupa pluginul din Minecraft.Si m-am gandit sa fac si eu o versiune:DDescarcare: LinkNume: EssentialsVersiune: 1.0Autor: HaskyInstalare:1.Fisierul Essentials.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting2.Fisierul Essentials.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins4.Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma:Essentials.amxxCvar-uri:ess_reset "1" //Comanda de /resetscore (1-Activat/0-Dezactivat)ess_reset_chat "1" //Sa apara in chat atunci cand cineva iti reseteaza scorul (1-Activat/0-Dezactivat)ess_ss "1" //Comanda de poze (1-Activat/0-Dezactivat)ess_ss_max "5" //Nr. maxim de poze (1-Activat/0-Dezactivat)ess_ss_interval "1.0" //Intervalul de timp dintre 2 poze (secunde)Module necesare:cstrikefunInfo:Se poate da gag automat unui jucator, daca cuvantul spus de el se gaseste in fisierul gag_words.ini din addons\amxmodx\configs\Essentials*Folderul Essentials si fisierul gag_words.ini se creeaza automatComenzi:amx_slay <name or #userid> - Da slay unui jucatoramx_slap <name or #userid> [damage] - Da slap unui jucatoramx_kick <name or #userid> [motiv] - Da kick unui jucator/resetscore - reseteaza scorulamx_ss <authid, nick or #userid> <poze> - Face poze unui jucatoramx_gag <nume> <minute> <motiv> - Da gag unui jucatoramx_ungag <nume> - Scoate gag-ul jucatoruluiamx_showip < Player , @TEAM , All> - Afiseaza ip-ul jucatoriloramx_t <player> - Transfera un jucator la Teamx_ct <player> - Transfera un jucator la CTamx_spec <player> - Transfera un jucator la SPECamx_slayteam <@All / @T / @CT> - Da slay intregii echipe
Recommended Posts