JUDE Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Nume: Iustin Varsta: 17Experienta Photoshop:7 luniExperienta moderare: multaAi citit regulamentul sectiunii Grafica si proiectare WEB?: DaDe ce doresti gradul GFX Designers?: Vad ca nu detine nimeni grad de gfx , doar Tokyo si Mitrut care mai raspund . In princiupiu doresc sa ajutCateva cuvinte despre tine: Mai glumet , intelegator de gluma , imi place sa joc fotbal si mai ales CS . Imi mai pierd timpu si pe la scoala , dar nu la toate orele ). Si cam atat 3
ZvezdacioTT Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 De la mine ai Pro ! imi plac creatiile tale dar tine-te de treaba ! 1
Tokyo GFX Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 La ultima sedinta, din cate tin eu minte s-a ajuns la ideea ca eu accept si resping cererile de designer. Chiar daca nu as avea autoritatea asta, vreau sa faci un avatar si o semnatura pe urmatoarele stock-uri: AVATAR: Semnatura: Dimenisune avatar: 150x300 Dimensiune semnatura 400x180 Sa ai "FAIRSIDE" pe amandoua creatiile + un text principal.
RoBy Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 De la mine ai Pro ! imi plac creatiile tale dar tine-te de treaba ! Pro Tin sa va aduc aminte caci la Cererile GFX Designers, nu pot da Pro si Contra decat membri Echipei GFX Designers ! Aveti mai multa grija data viitoare! Daca inca nu ati citit Modelul si Regulamentul pentru Cereri GFX Designers , il puteti citi aici : Click OFF: Daca da-ti Pro sau Contra , macar incercati sa spuneti de ce dati acel Pro , pentru ca Tokyo sa poata sa ia in consderare reply-ul vostru ! 2
Sting Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Cerere respinsa ! de ce !? detii moderator pe alta comunitate + ca am discutat cu tine si ai ai ales sa ramai acolo , Bafta iustine !Lock.
Recommended Posts