Robert. Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Descriere:Acest Addons Este De Tip Normal Si No Lag.Contine:[*] AmxModX :1.8.1 [*] MetaMod :1.19.0.32 [*] Statsme : NEW YEAR STATSMEAutor:daNNy [;X]Versiune:1.0Descarcare:GirlSharePluginuri:688268.amxx -> Numele Adminilor Apar Cu Verdeamx_gamename.amxx -> Poti Sa Schimbi Numele De La Gameamx_destroy.amxx -> Poti Sa Ii Strici Cs Unui Playeramx_showip.amxx -> Poti Afla Ip-ul Jucatoriilorbcd_hudtimer.amxx -> Arata Cate Secunde Mai Sunt Pana La Explodarea Bmbhigh_ping_kicker.amxx -> Da Afara Jucatorii Cu Lag Mare Dupa Serverghostchat.amxx -> Vii Pot Sa Vorbeasca Cu Cei Morti Si Inverstop10.amxx -> Un Top 10 Mai FrumosPlugin_diverse.amxx -> Inlocuieste 4 Pluginuri (/harti,/resetscore,/restart,/spec)amx_blind.amxx -> Poti Da Blind Unui Jucatoramx_llama.amxx -> Poti Da Llama Unui JucatorAAC.amxx -> Inlocuieste 2 Pluginuri (amx_ss,amx_quit)amx_Gag.amxx -> Poti Da Gag Unui Jucatoramx_freelook.amxx -> Puteti Sa Va Uitati Pe Ambele Echipemsg_hud.amxx -> Mesaje In Hudsillyc4.amxx -> Poti Planta Bmb Pe Pereti Etcamx_who.amxx -> Afisaza Admini Si Gradele Prin Comanda In Consola admin_whoamx_transfer.amxx -> Poti Transfera Un Jucator De La O Echipa La Altademo.amxx -> Poti Sa Ii Faci Demo Unui JucatorComenzi admininistrative - se tasteaza in consola Quote: amx_ss Nickamx_quit Nickamx_destroy Nickamx_gag Nickamx_blind Nickamx_llama Nickamx_showipamx_transfer Nick Echipaamx_demo Nick Timpamx_stopdemo Nick Comenzi admininistrative - se tasteaza in chat Quote: /harti/spec/restart/resetscore User.Ini Quote: --==== Owner ====-----==== Co-Owner ====-----==== Amiral ====-----==== Maresal ====-----==== General ====-----==== Colonel ====-----==== Maior ====-----==== Sergent ====-----==== Slot ====---abcdefghijklmnopqrstuabcdefghijklmnopqrstbcdefghijlmnopqrstbcdefghijlmnopqrsbcdefghijlmnopqrbcdefgijmnopbcdefgijmnbcefijmnb Info:[*] Serverul Este Tradus In Limba Romana.[*] V-am Explicat Bine Users.Ini.[*] V-am Explicat Bine Plugins.Ini.[*] V-am Lasat Cvarurile.[*] V-am Lasat Folderul Sripting.[*] Serverul Este No Lag.
Recommended Posts