Jump to content
AngelL

[Battle] AngelL

Recommended Posts

AngelL

  • Utilizatori provocaÈ›i: Mitrut

Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Avatar

Tema lucrării/stock: tumblr_o9c7pv6_Kl_B1u8wonlo1_250.jpg

Dimensiune: 150x250

Precizări și condiții impuse: Text principal "kenvelo" secundar "fairside.ro" ,efectele sunt permise,lucrarea la mine .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bulgaru

Nici una nu arata bine , mai ales textul cand vad ca aruncati acel text de parca "eu te pun sus acolo sa stai" la imaginea asta ca sa fii ajuns la o imagine frumoasa nu necesita niciun blur , doar expousers , brightness si photo filter pe portocaliu la 30% capacitate . Mai mult as vota pentru imaginea de la avatrau lui AngelL desi la fel treaba cu textul . 

 

Votez v1 macar e un pic mai clara dupa cum se vede in v2 se vad acei pixeli , si tot la v1 votez pentru acel effect . Se putea mai bine . Bafta !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Despre Noi

FAIRSIDE ROMANIA și-a făcut apariția în anul 2016 și reprezintă o Comunitate de Jocuri Online. Avem o viziune diferită și unică asupra lumii Internetului și colaborăm cu dezvoltatori web și programatori, nu doar cu simpatizanți ai jocurilor FPS. Echipa Administrativă este formată din persoane remarcate în multe alte proiecte existente în anii 2005-2006 în România care încă au impact asupra maselor chiar și în prezent.

Platforma de Hosting

Compania FAIRTLD SRL asigură găzduirea web pentru Comunitatea noastră. Sistemul puternic bazat pe infrastructura de tip Cloud împreună cu procesoare octa-core cu hyper-threading de 32 de nuclee logice oferă utilizatorilor o experiență plăcută de navigare. Datele sunt stocate pe SSD, iar resursele sunt complet scalabile pentru o performanță de ultimă generație.

Platformă website

Utilizăm IPS din anul 2016. Licența forumului este actualizată periodic pentru a avea parte de ultimele îmbunătățiri realizate de echipa Invision Power Services, Inc., iar implementările software sunt realizate de personalul administrativ. Nu există amenințări externe care pot pune în pericol schimbul de informații dintre utilizatori și website. Așadar aveți certitudinea navigării în siguranță pe un Site protejat de Encripția SSL care nu utilizează software contrafăcut.

×