Bulgaru Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Aici aveti urmatorul model dupa care o sa trebuiasca sa il completati pentru a putea intra in GFX School. De asemenea va rog sa cititi REGULAMENT pentru a nu aparea probleme ! Nick-name : Experienta photoshop : Ce ps folosesti ?: Cateva lucrarii ( obligatoriu ): Cat de bun te consideri?: Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: Ce Designer vrei sa te ajute ?: Totul se face printr-un reply in acest TOPIC ! 3
RoBy Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nick-name : Experienta photoshop : 1 an Ce ps folosesti ?: cs6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ): asta de cand m-am reapucat Cat de bun te consideri?: Bunicel Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: Cat de mult posibil Ce Designer vrei sa te ajute ?: Fratele Bulgaruu
Bulgaru Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Nick-name : Experienta photoshop : 1 an Ce ps folosesti ?: cs6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ): asta de cand m-am reapucat Cat de bun te consideri?: Bunicel Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: Cat de mult posibil Ce Designer vrei sa te ajute ?: Fratele Bulgaruu Acceptat deschizi un topic cu numele [ ELEV GFX ] Numele tau si sa dam drumu la treaba .
SuperStarCsm Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Nick-name : SuperStarCsm Experienta photoshop : 2 ani Ce ps folosesti ?: CS6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ): Cat de bun te consideri?: Bunicel Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: Cat de mult imi este posibil.Ce Designer vrei sa te ajute ?: Bulgaru
Bulgaru Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Nick-name : SuperStarCsm Experienta photoshop : 2 ani Ce ps folosesti ?: CS6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ): Cat de bun te consideri?: Bunicel Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: Cat de mult imi este posibil. Ce Designer vrei sa te ajute ?: Bulgaru Faci un nou topic cu numele tau exemplu [ ELEV ] numele tau si spui ce vrei sa inveti .
-s!LeNT- Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Nick-name : -s!LeNT- Experienta photoshop :Câteva săptămâni Ce ps folosesti ?:CS 6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ):-- Cat de bun te consideri?: 15% Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?:Cât e nevoie Ce Designer vrei sa te ajute ?:Doddy
#Mitrut Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 19 hours ago, -s!LeNT- said: Nick-name : -s!LeNT- Experienta photoshop :Câteva săptămâni Ce ps folosesti ?:CS 6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ):-- Cat de bun te consideri?: 15% Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?:Cât e nevoie Ce Designer vrei sa te ajute ?:Doddy #ACCEPTAT
JUDE Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Nick-name : Jude Experienta photoshop : 60% Ce ps folosesti ?: cs6 Cateva lucrarii ( obligatoriu ): Cat de bun te consideri?: low Cat timp iti vei petrece pentru scoala ps?: cat este nevoie Ce Designer vrei sa te ajute ?: Doddy EDIT : Nu mai doresc
Recommended Posts