BWone Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nume:Dumitru Varsta: 18Experienta Photoshop:1 lunaExperienta moderare:100%Ai citit regulamentul sectiunii Grafica si proiectare WEB?:DapDe ce doresti gradul GFX Designers?:Vad ca aveti putini designeri si vreau si eu sa ajut cu ceva comunitateaCateva cuvinte despre tine:Sunt glumet,intelegator de glume,social,atras de metin.Cam atat 1
kenzake powah! Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Contra. Acum ceva timp cand ziceai pe ts3 faci avatare free la toata lumea , mie si lui Lay's ne-ai facut un avatar in paint EDIT 5:28 PM Tu cand mi-ai facut avatarul acela cu text principal kenzake si text secundar Scripter , mi-ai facut aceasi chestie care o ai tu la avatar acum : CAPITAN ( avatar static ) si la textul secundar ai folosit un fond cu marimea 48 care crede-ma arata a paint . Imi cer scuze daca te-am jicnit aici , dar avatarul facut atunci arata ca si in paint .Q 1
BWone Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Contra. Acum ceva timp cand ziceai pe ts3 faci avatare free la toata lumea , mie si lui Lay's ne-ai facut un avatar in paint Unde e dovada? Ce ai ma lucrez in ps daca vreai iti arat si cum mi-am facut eu avatarul si semnatura in paint? In paint poti sa faci .gif? Nu e bine sa minciunesti Sorry for x2
GAMECORE Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Apreciem implicarea ta! Iti multumim ca te-ai hotarat sa faci aceasta cerere de acces si ca doresti sa participi si mai mult in directia dezvoltarii acestei comunitati! Poti face, te rog, un logo cu background transparent, pentru tema actuala ? 1
Bulgaru Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Sa zicem pro , mna deocamndata vreti avatare , semnaturi etc dar cine sa le faca ? ai mari scapari la redimensionare , textul la fel . 1
RoBy Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Contra. Acum ceva timp cand ziceai pe ts3 faci avatare free la toata lumea , mie si lui Lay's ne-ai facut un avatar in paint Ce este cu jignirea asta? Poate omul avrut sa faca o gluma ceva, daca voi nu stiti sa glumiti ziceti de la inceput si suntem seriosi toti ! La cererile Designeri au voie sa isi dea cu parerea doar membrii GFX Designers si membri staff-ului care se pricep in PhotoShop! Te rog sa citesti Click Aici! Data viitoare ai warn! Cat despre cererea designer , Contra , invata mai multe si revino ! 1
BWone Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Apreciem implicarea ta! Iti multumim ca te-ai hotarat sa faci aceasta cerere de acces si ca doresti sa participi si mai mult in directia dezvoltarii acestei comunitati! Poti face, te rog, un logo cu background transparent, pentru tema actuala ? Sper sa va placa dar na nu am mai facut logo-uri http://imgur.com/a/cJYBT
CrazyOrange Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Eu unul nu cred că ai experienţa necesară pentru a deveni Designer pe această comunitate. Sincer vorbind, din câte am văzut in lucrările tale imi este greu să spun că tu lucrezi in Photoshop dar incearcă să mai aştepţi, iar in acest timp să mai prinzi nişte experienţă.. dar până atunci ai CONTRA din partea mea
Recommended Posts